Question Nákup chemických látok na tomto fóre: Mŕtve kvapky možné / odporúčané ?

ShiftingWaterfall

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
takže zo zrejmých dôvodov si nebudem objednávať chemické prekurzory na svoju domácu adresu bez ohľadu na právny status týchto zlúčenín.
bola by možnosť mŕtvej schránky? ako chápem, že objednávka sa pravdepodobne nezmestí cez bežnú poštovú schránku. znamená to, že ju pošta jednoducho nechá na vchodových dverách? alebo je potrebný podpis?

Zdravím, ShiftingWaterfall

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,829
Deals
666
Všetko závisí od predávajúceho, ak je ochotný odovzdať zákazku týmto spôsobom, tak prečo nie.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Nie je lepšie poslať do zásielkového obchodu s falošným menom a adresou?
Takisto by ste mohli zmeniť balíkový obchod alebo skrinku po objednávke, aspoň tam, kde žijem, môžeme zmeniť adresu pred príchodom objednávky, predajca by o vás vedel maximálne krajinu.
Tam, kde žijem v Európe, mám tiež možnosť prijímať s kuriérom, napríklad DHL, a po príchode DHL doručí inú spoločnosť, ktorá dá môj balík do anonymnej skrinky mesto, ktoré som si vybral deň predtým, ale tam sú maximálne rozmery pre krabicu. A myslím si, že by neposielali nebezpečné chemikálie ako acetón alebo formamid do zásielkovne.
Myslíte si, že posielať do balíkových obchodov je riskantné?

Last edited:

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Záleží na tom, či musíte zaplatiť dovoznú daň, nenechávajú ju, ak nie ste doma. Dokonca ani keď napíšete poznámku, nenechajú ju.
Povedzme, že odosielateľ používa na prepravu spoločnosť ups, potom si môžete vybrať oficiálne odberné miesto ups a pri preberaní tovaru musíte daň zaplatiť tam.

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Podviedli ma za 1,5 kg P2NP 400 dolárov preč

Wickr: [email protected]

Telegram: @discreetonly

Je ťažké nájsť miesto, kde umiestniť túto informáciu na fóre, aby tam ostatní neobjednávali

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Mŕtve kvapky sú skvelou možnosťou, ktorá ill závisieť od toho, či je predajca dostatočne spoľahlivý a profesionálny na to, aby poskytol úplný dôkaz o procese dodania.
Mŕtva kvapka by sa tiež mala vždy uskutočňovať pomocou služieb úschovy s jasnými podmienkami týkajúcimi sa politiky vrátenia peňazí a opätovného zaslania