Question Najlepší syntetický kanabinoid na imitáciu thc?

chemfox99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hľadám syntetický kanabinoid, ktorý by som mohol použiť na posilnenie rastliny cbd, aby zasiahla podobne ako thc. Je JWH-018 mojou najlepšou možnosťou? Čo si myslíte o adb-butinaca?
Ďakujem za pomoc.

hustla

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
adb-butinaca je príliš silná a príliš ľahko sa predávkuje, čo je vlastne problém 99 % syntetických kanabinoidov

THJ-018
APICA
APINACA
UR-144 (?)
AB-001

Môj obľúbený bol BB-22, pretože mal podobné trvanie účinku ako THC, avšak už dávno zmizol. Tiež sa ľahšie predávkoval a bol oveľa silnejší ako tých 5 na zozname.

Aby som bol úprimný - THC nemôžete replikovať kanabinoidmi, ktoré sa dajú ľahko vyrobiť. Vždy je problém buď s trvaním high, alebo s príliš nepredvídateľnou látkou pri redávkovaní, alebo dokonca so samotnou dávkou.

Pozrite si tiež:

NNE1
CUMYL-PICA
CUMYL-PINACA

tiež deriváty n-metylcyklohexánu.

Last edited:

ossi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
32
podľa mojich skúseností stačí nastriekať a nechať zaschnúť ----> 15-20 min kop.
Nastriekajte, zabaľte do papiera na pečenie, potom na to natiahnite strečovú fóliu, 48 hodín v chladničke, potom 24 hodín pri izbovej teplote, rozbaľte, nechajte trochu dýchať na čerstvom vzduchu ----> 1-2 hod. kick.
ale neviem, či to funguje pre všetky látky

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Tak trochu z druhej strany, ale aké sú trvania bežných syntetických kanabinoidov? Ako napríklad od vrcholu po klesanie? Ja som z konope vždy trochu mimo tak 3 hodiny, takže menej by bolo dobré

ossi

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
32
bežná dávka od 15 minút klesá

luc

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
APINACA (AKB-48), karboxamid adamantylindazolu, je jediný možný produkt, ktorý sa dá vyrobiť.

Sila syntetických kanabinoidov môže existovať a často závisí od ich chemickej štruktúry a účinkov na organizmus. Jedným z najznámejších a syntetických kanabinoidov je "MDMB-CHMICA".

Ďalšie často spomínané silné syntetické kanabinoidy sú "JWH-018", "AB-FUBINACA" a "THJ-2201". Tieto zlúčeniny môžu byť mimoriadne silné, s účinkami výrazne odlišnými od prírodného konope.