Vaše bude mať dávku času nájsť to a navyše to nebude lacné. V čase, keď bol 4fa legálny, predaj mdna klesol a toto v podstate používal každý... tiež vždy, keď to dostanem, je to hrozná kvalita. Neskúšal som to, ale Chem kasíno som počul predáva kvalitný 3fa však tam je limit, koľko u môže kúpiť dopek.com
Nechápem, prečo je ťažké ho nájsť, okrem možného trestného stíhania podľa federálneho analogického zákona. Ten sa uplatňuje a myslím, že sú dosť veľkorysí v tom, ako stíhajú. Jednému človeku urobili naozaj zle, povedali, že v podstate mal vedieť, že to ľudia používajú na humánne účely, a to mu pomohlo vrecko.
Pretože Holanďania to používali a prestali používať xtc... xtc.je tu obrovské, takže keď ho à droga predbehne v popularite, dostane tonu.tlače... z rovnakého dôvodu je à pvp nedohľadateľné
Takisto som videl 4 fluorofenylacetón v predaji na niektorých webových stránkach, bol naozaj lacný, takže za predpokladu, že bol skutočný, stále nevidím žiadny iný dôvod okrem zákona o analógoch, že nie je bežný.