Želám si, aby každý vedel takto odpovedať! ste profesor? (Ja ľudí dosť často nazývam odborníkmi, ale pán profesor, dostal ste vzácny kompliment). Úprimne povedané, nikdy som si nemyslel, že celá molekulárna zostava má prejsť cez BBB, keďže viem, že je to proliečivo, mohol som sa staviť, že sa kvôli tomu hydrolyzuje. Kyselina arachidónová ide svojou vlastnou cestou a LSD nebudem ponárať do tejto večnej fascinujúcej fyziológie, takto ide moja úvaha a budem čítať. Biokonjugáty sú svojím spôsobom super, takže nie je hanba, čo som napísal, keď viem, že dávka sa zvyšuje, lebo acyl je väčší. Kyselina arachidónová je moja frustrácia a dúfam, že aspoň jedna fľaštička prežila hromadné zničenie mojej zbierky chemikálií (vzácna preto, lebo som si "vynútil" od DEA, aby mi ich vrátili, ale rodičia ju zničili). Budem mať 50 g, ak im bude priať šťastie, mám starú fascináciu týmto tukom, ktorého štruktúru neviem ani nakresliť (teraz je to pre mňa hanba, keďže sa prezentujem ako biochemik). Syntetik vo mne vie, že do praxe to nedám a áno, vyzerá to na veľa práce. Ďakujem za vnesenie svetla do tejto témy a za podnet k hľadaniu ďalších. S láskavým pozdravom!