Încă o temă privind raportul

kuzzinga

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Mai întâi de toate, salutări tuturor iubitorilor de Noid din întreaga lume. Recent, am pus mâna pe aproximativ 10 grame dintr-o substanță numită 5F-ADB. Din ceea ce am adunat în timp ce navigam pe forum, se pare că acest tip de substanță trebuie să fie mai întâi dizolvată într-un solvent și apoi impregnată pe o plantă sau hârtie, am o mulțime de hârtie de bumbac și acetonă pură la îndemână (btw vânzătorul meu a sugerat că folosind 95% alcool)
Pentru a ajunge la întrebarea principală, am căutat, dar nu am putut găsi nicăieri un raport sigur substanță / solvent, nu vreau să mor în acest fel, așa că am nevoie de ajutor pentru că nu știu ce solvent să folosesc pentru a dizolva 10 grame de substanță și cât de mult solvent să folosesc
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor

lamer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
utilizare acetonă de căpșuni

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Este mai bine să utilizați solvenți siguri, cum ar fi etanolul. Și nu scurgeți spray-ul, ci înmuiați foaia sau materialul vegetal. Spuneți-mi mai întâi, ce material aveți, astfel încât să fie clar cum să lucrați cu el. Doza trebuie selectată în funcție de calitatea noidului dvs. și de dorințele clienților dvs.