de câteva săptămâni, mă bâlbâi și amețesc când iau stims, nu știu de ce, nu iau doze mari, așa că nu înțeleg.. înainte, am fost bine când am luat stims, așa că nu știu de ce
Ce stimulente luați?
Dacă face parte din familia fenetilaminelor, doriți să consumați izomeri D, se știe că izomerii L provoacă probleme circulatorii și cardiotoxicitate, în timp ce porțiunea D este mult mai puțin cardiotoxică și solicită venele.
Bună ziua! În timpul acestor câteva săptămâni, cât de des și pentru câte ore dormiți? Lipsa de somn care rezultă din utilizarea regulată a stimulentelor poate provoca aceste reacții.
Salut!
În cazul utilizării sistematice a psihostimulantelor, în special amfetamine sau cocaină, apariția căscatului și a amețelilor poate fi o consecință a dezorganizării sistemului nervos central, și anume dezechilibrul reglării simpatice.
Dacă aveți nevoie de ajutor, scrieți-mi într-o discuție privată!
Da, o pauză este principala metodă de recuperare a SNC în care nu este necesar niciun efort. Cu toate acestea, există atât de multe alte reguli de urmat, de asemenea. Și, desigur, un curs de suplimente alimentare speciale.