- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Bună ziua tuturor, sunt o persoană relativ nouă în fabricarea medicamentelor și datorită experților uimitori și generoși de pe acest forum care
Mi-au oferit timpul lor complet gratuit
-Au răspuns la toate întrebările mele stupide
Am reușit cu succes să fabric 4MMC folosind solventul NMP!
Mulțumiri speciale pentru @G.Patton și o altă mențiune onorabilă pentru un vânzător de pe acest forum @Constantylious777 care mi-a furnizat toate substanțele chimice.
În general, îi mulțumesc lui G. Patton, William Damplier și vânzătorului pe care l-am menționat.
Am atașat toate fotografiile cu procesul meu și cu ceea ce am obținut și sunt extrem de mulțumit și am primit o mulțime de reacții bune cu privire la produsul meu
Aici este link-ul către articolul principal care m-a ajutat să fac magia!
Nu pot să vă mulțumesc suficient și îmi pare rău că sunt atât de scurt, am vrut doar să ajung direct la punctul în care garantez pentru voi!
Mi-au oferit timpul lor complet gratuit
-Au răspuns la toate întrebările mele stupide
Am reușit cu succes să fabric 4MMC folosind solventul NMP!
Mulțumiri speciale pentru @G.Patton și o altă mențiune onorabilă pentru un vânzător de pe acest forum @Constantylious777 care mi-a furnizat toate substanțele chimice.
În general, îi mulțumesc lui G. Patton, William Damplier și vânzătorului pe care l-am menționat.
Am atașat toate fotografiile cu procesul meu și cu ceea ce am obținut și sunt extrem de mulțumit și am primit o mulțime de reacții bune cu privire la produsul meu
Aici este link-ul către articolul principal care m-a ajutat să fac magia!
Sinteza mefedronei (4-MMC) în solvent NMP. Pe scară largă.
Schema reacției: Reactivi: 2-Bromo-4'-metilpropiofenonă (cas 1451-82-7) - 5 kg; n-Metil-2-pirrolidonă (NMP; cas 872-50-4) - 20 L; Metilamină 40% soluție aq. (cas 74-89-5) - 8 L; Benzen - 20 L; Acetonă - 30 L; Acid clorhidric con. soluție aq. (HCl 36%) ~ 1,5 L; Apă distilată - 20...
bbgate.com
Nu pot să vă mulțumesc suficient și îmi pare rău că sunt atât de scurt, am vrut doar să ajung direct la punctul în care garantez pentru voi!