În ceea ce mă privește, eu contribui cu ceea ce știu în aceste domenii. În ceea ce privește transportul aerian, îl folosesc pentru cantități foarte mici, de maximum 10 kg sau cam așa ceva, și este, de asemenea, un coșmar logistic și există multe variabile, câini vamali și aceeași persoană care este responsabilă.
În ceea ce privește avioanele cargo, există cazuri specifice în care, după ce treceți de controale și după ce treceți de toate controalele, având oameni la aeroport și în companie, puteți avea o inspecție efectuată chiar de securitatea companiei aeriene, care ajunge și îi obligă să descarce mărfurile pentru a verifica dacă nu introduc cocaină în ele. Cu vaporul este mai lent, dar mai eficient. Aici există mai multe. Una dintre aceste metode este de a o face cu surpriză, adică se deschide un container al companiei și se recompensează. Acesta este încărcat cu valize de 20 până la 25 kg și, în mod normal, acestea sunt de 300 până la 500 kg maxim. mai mult decât orice, deoarece dacă ați obținut doar plecarea, atunci în portul de sosire trebuie să aveți contactul pentru a ști dacă acel container va fi inspectat, acestea sunt de 3 culori portocaliu, verde și roșu, un alt factor joacă, de asemenea, aici, există prea multe containere care sosesc pe aceeași navă și este total imposibil să le inspectezi pe toate, prin urmare, aceasta este modalitatea cea mai utilizată la nivel maritim în afară de toate celelalte multe care există. Dar chiar și așa, trebuie să ținem cont de faptul că unele macarale pot detecta greutatea excesivă a containerului, ceea ce atrage atenția. Este mai ușor de detectat de la 500 decât de la 300. De exemplu, este nevoie de 300 pentru a pregăti camionul să intre și să scoată valizele și să părăsească portul.
Pe de altă parte, există un zvon conform căruia containerele care sunt plătite integral sunt încărcate și descărcate normal, ca oricare altele, dar aici vorbim deja de cantități de 1 până la 10 tone. Adevărul este că nu știu dacă acest lucru există sau nu, dar cu siguranță plătind persoanele potrivite, foarte potrivite. Aceste linii chiar există.
De aceea prefer distribuția deja la destinație la un preț bun en-gros (dacă cineva are stocuri în Spania aș fi interesat) În concluzie, este întotdeauna mai bine să expediați pe mare pentru cantități mari, deoarece este imposibil să gestionați cantități mari cu avionul. Acesta este un subiect foarte vast care poate fi discutat pe larg. Sper că vă plac informațiile mele, salutări tuturor