Unde se vinde cocaina

Alex.o

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Știu, un titlu cam prostesc. Dar aș dori să discutăm un pic, în cazul în care este în zilele noastre cel mai bun pottential pentru a vinde cocs.
Personal, sunt un vânzător cu sediul în Europa Centrală care lucrează de mai bine de 9 ani pe bază locală, față în față. Cu toate acestea, am decis că este timpul să mă extind.
Aveți vreo metodă preferată? Marketplaces fără taxe mortale? Să-mi spuneți!

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
puteți încerca diferite piețe de pe darknet, dar taxele sunt prea mari și foarte competitive.
  • Sfatul meu personal este să vă alăturați oricăreia dintre piețele de pe darknet, dar ar trebui să vă alăturați pieței noastre bb escrow dacă doriți
  • pe partea stângă pictograma 5 (strângere de mână) veți ge bb escrow.
  • faceți clic pe ea și în colțul din stânga sus selectați sell (buy/sell)
  • în partea dreaptă sus veți găsi new deal faceți clic pe el și completați forumul și sunteți gata de plecare
Ca pentru acum suntem o comunitate mică nu veți face vânzări ginormous, dar suntem în creștere într-un ritm rapid, astfel încât să puteți încerca și să ni se alăture.

Taxa de serviciu este de 5%, dar nu mai puțin de 10 $.

Timings
:

• Vânzătorul are la dispoziție 48 de ore pentru a confirma afacerea.
  • Dacă cerințele NU sunt primite și au trecut 48 de ore de la confirmare - afacerea este anulată.
  • Dacă cerințele sunt primite și vânzătorul nu obține niciun venit în termen de 24 de ore, afacerea este anulată.
  • Dacă cumpărătorului i se plătește factura și apoi afacerea a fost anulată de el, cumpărătorul își poate returna fondurile într-un cont propriu, minus comisionul.

Un algoritm de comandă:

1. Vânzătorul și cumpărătorul se găsesc reciproc, convin asupra condițiilor viitoare ale tranzacției dintre ei (costul bunurilor, transportul, ambalajul și toate celelalte condiții esențiale). Ei discută cine va plăti comisionul. Atunci când costul final al comenzii este cunoscut, cumpărătorul începe tranzacția.
  2. Pentru a începe o tranzacție, urmați acest link Tranzacție nouă. Completați câmpurile obligatorii.
  3. După ce cumpărătorul a creat afacerea, vânzătorul trebuie să confirme disponibilitatea sa de a-și îndeplini obligațiile.
  4. După ce vânzătorul confirmă disponibilitatea de a încheia afacerea, cumpărătorul va putea plăti pentru comandă.
  5. În cazul în care plata se efectuează cu succes, agentul Escrow va fi invitat la discuția despre afacere și va trimite un mesaj prin care va anunța că comanda a fost plătită.
  6. Atunci când cumpărătorul își primește comanda, trebuie să facă clic pe butonul "Complete deal". Această acțiune permite vânzătorului să primească plata pentru comandă. În cazul în care cumpărătorul are o pretenție față de vânzător, acesta trebuie să invite administratorul la discuția privind tranzacția prin butonul "Invite Admin".
  7. Atunci când tranzacția este finalizată cu succes, vânzătorul poate retrage BTC în portofelul său utilizând butonul "Payout".

Mai aveți întrebări despre cum să încheiați tranzacții în siguranță? ----->>>

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
161
Există întotdeauna posibilitatea de distribuție prin intermediul piețelor darkweb - de fapt, utilizați una chiar acum. Vă puteți distribui produsul aici, prin intermediul secțiunii Escrow. De asemenea, puteți distribui la nivel local, dar aveți grijă că acest lucru prezintă riscuri semnificative și depinde în mare măsură de regiunea dumneavoastră.

Dacă trimiteți pachete prin poștă, sigilați întotdeauna produsele în vid de două ori. Trimiteți numai lunea. Dacă trimiteți mai târziu, riscați ca pachetul să fie oprit în weekend, expunând mirosul.

Nu uitați că trimiterea produselor în interiorul sau în afara UE este supusă controlului vamal obligatoriu. Vă recomand să trimiteți colete doar în regiunea dvs. Acest lucru nu înseamnă că pachetul nu va fi verificat, ci doar că nu este o politică pentru vamă să îl verifice.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Țările din Uniunea Europeană trec, de asemenea, vamă?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
161
Nu ca regulă. Pachetele trimise peste UE nu ar trebui să fie verificate de vamă. Dar nu ar trebui să contați pe acest lucru. Există întotdeauna posibilitatea ca o țară să aducă un câine adulmecător pentru a verifica, iar dumneavoastră să nu știți.

Alex.o

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
În regulă, vă mulțumesc pentru sfaturi/opinii! Așa cum am scris, am experiență pe piața locală. Probabil că voi folosi BB escrow, deoarece îmi place comunitatea și interfața cu utilizatorul.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,051
Deals
1
Bună ziua, citiți despre piața BB. Puteți să vă postați anunțul acolo gratuit, nu percepem nicio taxă. Puteți utiliza BB Escrow (este opțional) în cazul în care doriți să protejați banii. De asemenea, puteți să vă deschideți grupul personal al magazinului dvs. Pentru utilizarea grupului comercial, trebuie să obțineți un abonament premium.

Last edited: