Question Care ar fi cea mai bună podea pentru un laborator de mari dimensiuni?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Am încercat și am întrebat multe persoane care ar fi cea mai bună opțiune pentru podeaua laboratorului și încă nu am clar care ar fi cea mai bună.
Știe cineva ce tip de sol este folosit în marile laboratoare farmaceutice?
Posibil cel care a funcționat cel mai bine momentan este rumegușul grue dar adevărul este că atunci totul este umplut cu rumeguș și apare oriunde hahahaha
Am citit ceva despre pâslă pentru chimicale dar nu sunt sigur de ea și e scumpă.
Mulțumesc.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Cele mai bune sunt pietrele sau plăcile sigilate, antiderapante și rezistente la lichide, de asemenea, acordați atenție plintei corespunzătoare. De asemenea, podeaua trebuie să fie antistatică.

Există, de asemenea, podele speciale din cauciuc, care nu au articulații și ar trebui să îndeplinească cele mai înalte standarde.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Știți cum se numește această podea? Este rezistentă la substanțe chimice?
Mulțumesc.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
www.nora.com (clearnet)
Bună ziua, plăcile sunt în general cele mai bune. Dar dacă sunteți interesat de cauciuc, vă pot recomanda acest furnizor.

skyechem_newmaterial

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Există un fel de podea din pvc, rezistentă la acizi și alcalii, anti statică, antibacteriană, rezistentă la iod, căutați cuvintele cheie #Homogeneous #labfloor #anti etc..

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
509
Deals
5
Lucrez în domeniu și pot să vă spun că epoxidul cu masă molară ridicată este cel mai bun
dar aveți nevoie de o rezistență adecvată a betonului de mai jos și aplicarea este o durere, dar merită în totalitate
în al doilea rând la acest podele de țiglă este, de asemenea, bun

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Betonul este ceea ce știu eu că este necesar pentru ca un laborator să obțină aprobarea pompierilor.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Bine, mulțumesc tuturor, o voi verifica ;-)

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
O podea care este rezistentă la temperaturi ridicate. Așadar, o pardoseală normală din piatră funcționează bine.
Acum puneți o prelată de plastic peste ea. Acolo unde puneți butoaiele de metal faceți o gaură, deoarece plasticul se va topi din cauza temperaturii, dacă aceasta va fi prea ridicată.
După ce ați terminat treaba, puteți curăța prelata de plastic sau o puteți arunca.