Pentru mine, contactele locale sunt cele mai bune pentru acest lucru, dar poate nu și pentru dumneavoastră. Aș cumpăra de la locuri care achiziționează și recondiționează echipamente pentru procese industriale. De multe ori, acestora le plac tranzacțiile în numerar, deoarece au achiziționat loturi mari la licitații de la unități de producție care se închid și nu toate stocurile sunt contabilizate.
Dacă doriți să deveniți serios, ar fi înțelept să deveniți unul dintre acești furnizori sau să puneți pe cineva în acest rol. Este de fapt o afacere destul de bună. Veți găsi licitații mari care sunt listate și vă vor permite să faceți un tur al instalației pentru a plasa apoi o ofertă. Bărbatul meu era interesat de generatoare, iar sticla de laborator era întotdeauna privită ca un aspect secundar. Era aproape gratuit. Mă refer la flacoane de 22L, 50L, uneori reactoare, mixere aeriene Heidolph... etc
Câteva exemple sunt pe LabX. Nu vă recomand neapărat să cumpărați de pe acel site, eu am făcut-o de multe ori, dar nu eram în SUA și aveam afaceri credibile de primit.
Acești tipi care vând echipamente de proces folosite ajung să fie contactați de poliție atunci când informațiile despre compania lor ajung să fie găsite într-un laborator de droguri arestat. Trebuie să țineți cont de asta și să fiți atenți.
M-aș feri să cumpăr reactoare și echipamente de proces noi în țări dezvoltate precum Canada și SUA. Am cunoscut un individ cu licențe corespunzătoare și o afacere reală care a cumpărat un reactor de peste 50 000 de dolari de la o companie din Calgary, Alberta și a fost investigat și arestat. (Se ocupa cu extragerea efedrinei din efedră)
Acesta este motivul pentru care chiar și o "acoperire", așa cum cred unii oameni, poate fi o iluzie. El a plătit prin transfer bancar din contul său de afaceri și totul a fost în regulă. Compania i-a luat banii, i-a onorat comanda, iar informațiile au fost transmise poliției. Pentru ei, aceasta este doar o pistă care merită investigată.
Cel mai sigur este să vă uitați la echipamentele de procesare din domeniul alimentar/cosmetic și non-farmaceutic. Rezervoarele de amestecare de bază sunt disponibile în industria laptelui/cașului și a produselor cosmetice. Acestea ar putea fi modificate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră sau pot fi utilizate așa cum sunt furnizate. Acestea nu sunt chiar scumpe, dar nu la fel de rezistente.
Prin urmare, atunci când lucrați la scară largă, doriți să evitați anumite blocaje, cum ar fi aplicarea căldurii și lucrul sub presiune, atmosfere gazoase etc.
Acesta este motivul pentru care consider că aceste idei de hidrogenare catalitică pentru o scară cu adevărat mare sunt amuzante.
Acum, pentru P2NP -> P2P, poate fi realizată cu NaBH4 sau cu Fe/HCl. Cea din urmă va necesita căldură. Puteți utiliza un încălzitor cu propan, cu condiția să nu existe solvenți în jur. Dacă aduceți apa la aproximativ 80C, adăugarea acidului va ridica oricum temperatura.
Dacă intrați pentru prima dată în această lume a instalațiilor pilot, procurați-vă un tambur metalic deschis de 220 l acoperit cu epoxid, un încălzitor pentru tambur, un cărucior pentru tambur și un mixer suspendat pentru tambur. Veți avea nevoie, de asemenea, de o pompă peristaltică și de tubulatură adecvată.
Apoi, va trebui să mergeți la un mecanic și să încercați să modificați partea superioară pentru a îmbunătăți flanșa, precum și pentru a găsi un O-ring mai bun, rezistent la substanțe chimice. Sau pur și simplu să se facă un capac nou. Va trebui să aveți paleta de amestecare acoperită cu epoxid sau făcută special pentru a putea mișca fierul în mod corespunzător.
Dacă nu doriți să vă deranjați cu toate acestea, acest sistem va funcționa pentru reducerea Al/Hg fără amestecare.
Din nou, încep și se termină într-un blog.
Trimiteți-mi un PM și vă voi da un link pentru tambur și toate accesoriile.