Mulțumesc pentru revenirea fraților pe aici, începând cu William, da au folosit acest material și efectele sunt relative, unii au reacții foarte puternice gen confuzie mentală, accelerator, stil MDA, durată foarte lungă, unii clienți indică faptul că nu simt niciun efect, ceea ce scoate în evidență faptul că produsul final pe care îl produce laboratorul nu este complet uniform, cred că nu au nici măcar un agitator magnetic. Despre procesul pe care m-ați întrebat, puteți fi mai precis? Literalmente chimia nu a fost niciodată punctul meu forte, dar acest forum va deveni noua mea sursă de studii, iau 1 gram de substanță și pun în câte ML de apă caldă? din câte am aflat, pe aici taie MD ca pe cocaină, transformând 1kg de mdma în 5-6kg din porcăria asta amestecată.
@G. Patton Fotografiile pe care le-am trimis sunt ale unui cristal pe care îl vând aici doar ca MD european, dar totul este fabricat aici în regiunea noastră, despre butoi singurul lucru despre care am fost informat este că este meth lichid, este un fel de lichid uleios gălbui, care atunci când este expus la aer liber în afara butoiului se cristalizează singur. reactivul care a fost testat este MARQUIS, deja am mai luat un lot de la același laborator și uneori reacționează foarte violet, alteori complet galben, nu este niciodată o substanță bună și efectele sunt mereu aceleași, o mare teamă pe care o avem este să rămânem pe mâna acestor oameni care nu par să știe cât de puțin pot face, atât de mult încât eu împreună cu un coleg care este tehnician chimist să luăm câteva întrebări de la cei de acolo pentru că nici măcar laboratorul nu știe de ce acest "MD" se topește în afara unui vas vid/etanș. Din ce am discutat, încerc să obțin procesul pe care îl folosesc și rețeta lor pentru a vedea ce greșesc, știu că acolo caută să accelereze cât mai mult procesul, ei fiind unul dintre puținii producători și cererea este foarte mare, să accelereze atât încălzirea cât și răcirea produsului, o să mă uit pe link-ul pe care mi l-ați trimis, vă mulțumesc anticipat pentru atenție!r încă o întrebare, când vă referiți la vid, ar fi vorba, de exemplu, de o pompă de vid? Mi-am adus aminte de procesul de eliminare a butanului când facem extracția BHO din marijuana, nu știu dacă procesul ar fi similar.
Test cu reactivi
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit nu pot accesa "secrets of methanphetamine...." Nu am acces la deschidere