Vas de agitare Pyrex cu pereți groși și două gâturi

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Un miez de noapte fericit, băieți,
Priviți ce am găsit la magazinul local. Nu știam la ce mă uit, dar mi-am zis: "Asta arată de parcă ar fi fost proiectată pentru ca eu să reacționez , substanțe chimice în ea".

Când m-am uitat la el, părea un mic dispozitiv interesant. Poate cineva să spună mai multe despre el? Minele 1 L. Nu sunt sigur cum ar trebui să se învârtă exact, bara de agitare încorporată funcționează, dar nu pare suficient de puternică pentru a mișca stirstick-ul.

(De asemenea, am spart tija de sticlă care le leagă aproape de capăt 😬, dar pot să bag una nouă, cred, era doar o tijă de sticlă standard)
6vaFoRsjWL

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
Este făcut pentru creșterea culturilor în medii lichide (o LC, cultură lichidă) sa astfel încât să puteți rupe organismul fără a deschide sticla și riscând o contaminare bacteriană sau mucegai aici este un pdf care include instrucțiuni privind utilizarea sa ( un link )

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Foarte interesant, șefule. Pot folosi asta pentru a cultiva culturi de claviceps sau este pentru altceva?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
Cu siguranță ați putea cultiva miceliul, dar nu sunt sigur dacă alcaloizii ergotului sunt produși fără gazdă. Acest lucru funcționează într-o oarecare măsură pentru majoritatea ciupercilor. Rețineți că ciupercile micorizice au nevoie de o anumită plantă gazdă (de obicei un copac, dar și unele arbuști) pentru a produce un sporocarp. Ex. Ați putea înmulți "lâna vie", miceliul de amanita muscaria, dar nu ar crește nicio ciupercă. În acest caz, miceliul conține, de asemenea, muscimol, iar oamenii înclinați să-l mănânce ( după decarboxilare)