- Reaction score
- 4
În mod evident, ceea ce este prezentat pe stradă drept fentanil probabil că nu este, dar în unele dintre testele efectuate de unul dintre serviciile noastre au apărut în trecut fentalil, alfentanil și sufentanil. În calitate de utilizator de droguri intravenoase, deoarece majoritatea probelor noastre au fost testate pozitiv pentru benzodiazepine, Toronto are două programe de aprovizionare mai sigure. Cel pe care îl am unde primesc 21 8mg dialaudid pe zi pentru dependența de opiacee și 6 10mg Ritalin APO brand pe zi atât pentru ADHD-ul meu, cât și pentru o dependență de metamfetamină de 20 de ani. Ritalinul funcționează surprinzător și da, le injectez. Dar încă am pofte și am avut un timp să spun nu drogurilor gratuite. Dar doza pentru Dilaudid nu este încă suficient de aproape, deoarece încă mă găsesc folosind cel puțin dacă am bani 1 punct pe zi. Partea pozitivă este că pot să-mi iau pastilele acasă
Celălalt program este un program de hidromorfon injectabil unde trebuie să mergeți la locul respectiv. The Works în Toronto. Și primești două injecții de hidromorfonă lichidă pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Mi sa spus de cineva care este pe ea că el devine 400ml hidromorphone pe zi, dar care sună greșit. Înțelegerea mea este că 2 ml de hidromorfonă este la fel ca 8 mg de hidromorfonă.
Încerc doar să nu mai folosesc droguri de stradă și, eventual, ace. Din păcate, inima mea a fost afectată la un punct în care oprirea completă nu este o soluție.
Celălalt program este un program de hidromorfon injectabil unde trebuie să mergeți la locul respectiv. The Works în Toronto. Și primești două injecții de hidromorfonă lichidă pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Mi sa spus de cineva care este pe ea că el devine 400ml hidromorphone pe zi, dar care sună greșit. Înțelegerea mea este că 2 ml de hidromorfonă este la fel ca 8 mg de hidromorfonă.
Încerc doar să nu mai folosesc droguri de stradă și, eventual, ace. Din păcate, inima mea a fost afectată la un punct în care oprirea completă nu este o soluție.