- Reaction score
- 8
Bună ziua,
așa cum am descris deja într-un alt fir, am avut probleme cu sinteza fosfatului de amfetamină din P2NP prin Al/Hg. Am făcut deja două loturi cu același rezultat: un randament mult prea mare de orice săruri anorganice (de exemplu 85g din 10g de P2NP). Am urmat fiecare pas din videoclipurile de pe acest site și am citit aproape toate firele de pe acest forum și, de asemenea, alte câteva metode. Mi-am alcanizat ultimul lot în urmă cu aproximativ 14 ore și iată cum arată acum
Știe cineva ce a mers prost cu primele două loturi, ce greșeală ar fi putut cauza rezultatele pe care le-am obținut? Ce să fac cu acest lot? Să decantez doar primul strat, să decantez primele două sau să le decantez pe ambele în două pahare diferite?
Mă bucur pentru orice sfat, mulțumesc anticipat,
lee
așa cum am descris deja într-un alt fir, am avut probleme cu sinteza fosfatului de amfetamină din P2NP prin Al/Hg. Am făcut deja două loturi cu același rezultat: un randament mult prea mare de orice săruri anorganice (de exemplu 85g din 10g de P2NP). Am urmat fiecare pas din videoclipurile de pe acest site și am citit aproape toate firele de pe acest forum și, de asemenea, alte câteva metode. Mi-am alcanizat ultimul lot în urmă cu aproximativ 14 ore și iată cum arată acum
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Am obținut cumva trei straturi. cel din mijloc seamănă cu cel de sus din primele mele două loturi, nu știu de ce am obținut un al treilea strat. Știe cineva ce a mers prost cu primele două loturi, ce greșeală ar fi putut cauza rezultatele pe care le-am obținut? Ce să fac cu acest lot? Să decantez doar primul strat, să decantez primele două sau să le decantez pe ambele în două pahare diferite?
Mă bucur pentru orice sfat, mulțumesc anticipat,
lee