Question Am nevoie de ajutor pentru a elimina culoarea din fetty (fentanal)!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Am fost blocat cu aproximativ un Oz și jumătate de fetty albastru (fentanil) . Este vorba de bucăți de calitate stradală, nu de fentanil pur. Întrebarea mea este cum aș proceda pentru a îndepărta culoarea? Presupun că este doar colorant alimentar și mă gândeam să folosesc acetonă, așa cum am făcut în trecut cu meth. Ar funcționa asta? Cum aș îndepărta tăietura? Vă mulțumesc.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
În opinia mea, aveți nevoie de analiză cantitativă. Colorantul albastru de pe fetty-ul dvs. nu ar trebui tratat ca aceeași impuritate pe care ați văzut-o pe metamfetamină, deoarece aceasta nu este metamfetamină, iar cea mai mare parte a materialului este probabil mai puțin unitară, cu interacțiuni necunoscute cu acetona/solventul.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Dacă trebuie să puneți aceste întrebări, mă îndoiesc că sunteți pregătiți să manipulați Fentanil pur, dar ei bine, iată că începem:
O extracție acid-bază A/B ar trebui să elimine tăieturile și culoarea, iar recristalizarea va da un produs pur. Acum este probabil Fentanyl.HCl sau Fentanyl.Citrate. se dizolvă în apă, se filtrează, tot Fentanyl-ul trebuie să fie în filtrat (lichid), se alcalinizează adăugând cu grijă soluție de carbonat de sodiu până când ph-ul este >10. se extrage cu solvent nepolar precum toluen sau xilen. se spală extractul cu apă. Adăugați acid citric (anhidru) în alcool (IPA este bine) până când ph-ul este 5-6. Se spală cu xilen sau toluen mai uscat și apoi cu nafta (Shellsol este în colțul dumneavoastră) și se lasă să se usuce până la obținerea unei pulberi crocante. Dacă nu este o pudră crocantă, se dizolvă într-o cantitate minimă de IPA fierbinte, se adaugă acetonă uscată și se introduce în frigider. Spălați chestiile rezultate cu naphta și acum chiar ar trebui să fie pulbere uscată.

Încercați să nu vă sinucideți sau să nu ucideți pe alții.
Fentanilul este un medicament prost, cu un profil de siguranță prost, fiți conștienți de acest lucru.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Apreciez ajutorul dvs., deși nu există niciun motiv să fiți nepoliticos cu mine la început. Și pentru înregistrare nu folosesc fentanil, dar în zona mea heroina a dispărut și toată lumea vrea să cumpere acest rahat. Dar chestia albastră îi făcea pe toți să se plângă din cauza gustului ei. Extracția despre care vorbiți este una pe care am făcut-o de sute de ori pentru metamfetamina roșie fos. Mulțumesc din nou

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Nu aș considera răspunsul nepoliticos, doar că acest fapt este valabil pentru majoritatea dintre noi și OrgUnikum a fost protector față de dvs. Cu toate acestea, el v-a dat informațiile pe care le-ați cerut, ceea ce eu nu am făcut din cauza faptului că atitudinea mea a fost, de asemenea, oarecum protectoare. Lucrul cu acest material ar trebui să fie efectuat cu toate EPI-urile pe care le puteți obține, chimia metanică este destul de mult nivel de intrare în comparație cu această procedură de purificare. Amintiți-vă că majoritatea sticlăriilor și a echipamentului individual de protecție ar trebui distruse după utilizare pentru măsuri de siguranță, o pată mică pe masă sau pe halatul de laborator este suficient de puternică pentru a ucide mai multe persoane. Am încredere că aveți suficientă experiență în chimia periculoasă cu metamfetamină pentru a putea face față formării de freebasing/sare. În timp ce reducerea P/I2 este un pericol de explozie/incendiu, acesta este unul de toxicitate, după cum probabil știți că un prosop mare ud poate fi folosit pentru a opri o sinteză de metamfetamină scăpată de sub control (chiar pun pariu că v-a salvat libertatea înainte), în cazul fentului aveți nevoie de o cameră super mică pe care o veți acoperi cu folii groase de plastic peste tot și cu hazmat+mască de gaze+mănuși de protecție și mijloace de dezbrăcare a hazmat-ului fără a-l atinge direct. Și, bineînțeles, realizarea unei diluții (tăiere) a fentului care trebuie amestecat pentru o perioadă îndelungată de timp pentru a nu exista posibilitatea apariției unor puncte fierbinți (cineva pe care îl cunosc a murit din cauza unui punct fierbinte al fentului). Eu am fost persoana care a instigat la distrugerea materialului și am furnizat metoda. Îmi place fentanilul, dar îl accept doar de calitate farmaceutică în cazul în care nu îmi este disponibil la discreție. Acesta este modul în care nu devin niciodată dependent de opiacee, sau cel puțin până acum am avut doar surpriza ca dependența de care eram sigur să se dovedească a fi iluzorie. Cele mai bune urări! P.S. vă rog să cercetați abordarea și să cereți opinia expertului, încercați să găsiți ca ghid pe cineva cu experiență practică anterioară.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Oamenii au devenit destul de scârboși pe da Intanetz, acum bine dragă @InnocentBystander23, îmi pare rău că este cât de frumos pot face fără să mă dau drept dădaca universală a nimănui, așa că nu va fi mai bine, acceptați sau lăsați-l.

Mi-e dor de vechile zile de flamewars de înaltă calitate și nu, flaming nu are absolut nimic de a face cu insulte sau amenințări strigând. Totul s-a dus de râpă, internetul a murit de fapt în ziua în care AOL a conectat Missisippi (data este doar o coincidență) și a fost înlocuit de o platformă de cumpărături deghizată.
Bătrânii, mereu plângând, știu, știu, hai să vorbim despre război atunci.....🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Apreciez intuiția dvs. Nu-mi pot permite să-mi distrug sticlăria în acest moment, așa că o voi lăsa așa cum este și nu mă voi juca cu ea. mulțumesc

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
nu trebuie să vă spargeți literalmente sticlăria, ci doar să o tratați cu un oxidant puternic, cum ar fi soluția piranha.