Dacă ați achiziționat Oxy 30 la prețul în vrac, care este de obicei 30-35 pastile pe lună, atunci veți plăti 31 $ pe. Împărțit în 4, aveți patru oxy de 7,5 mg, iar la 31 $ fiecare plătiți 7,75 $ pentru fiecare 7,5 mg. Cumpărați 30 din 7,5 dros în vrac, adică 10 fiecare, plătiți 10 $ pentru fiecare 7,5 mg de hidros. Pot da mai departe ofertele pe care le obțin și obțin o ofertă mai bună la oxy. 30 de pastile de oxy este ca și cum ai cumpăra 120 de pastile de 7,5 mg pe lună și sunt mai puternice și mai ieftine decât cele de 7,5 mg de hydros. Practic, ați putea obține între 120 și 140 de pastile de 7,5 mg oxy pe lună cu 2,25 USD mai ieftin decât ați plăti pentru 7,5 mg hydros. În acest fel, obțineți mai mult pentru banii dvs. și, spuneți că doriți mai mult decât câteva pastile pe lună, 30-35 30 mg oxy nu înseamnă doar câteva pastile. Dacă sunt luate pentru durere, sunt 120-140 de pastile pe care un medic nu ți le va da decât dacă ai cancer sau ceva la fel de grav. În ceea ce privește prețul, dacă găsiți oxi 30 real mai ieftin de 31 de dolari pe pastilă dacă este cumpărat în vrac, atunci anunțați-mă, pentru că aș putea să le cumpăr și eu pentru a le vinde celor care au nevoie. $ 930 sună ca o mulțime pentru 30 de pastile, până când se rupe în jos și de a face calculele în comparație cu ceea ce veți găsi, în general, cu hydros doar despre oriunde. Dacă sunteți interesat, atunci veniți să mă vedeți miercuri