Question Looking for a vendor Aveți nevoie de o sursă de încredere (onestă)!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hei... este internetul întunecat. Nu e chiar un loc cinstit, știu. Dar, undeva, acolo, trebuie să existe un site/vânzător de vicodin/hidrocodonă/norco care își respectă cu adevărat propriile reguli de escrow. Un vânzător care livrează produsul.

Poate cineva să mă îndrepte în direcția cea bună!? Sunt atât de obosit de a fi jefuit!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
@prophet are câteva în fiecare lună. Este singurul tip pe care îl cunosc care vinde opiacee pe bază de rețetă autentice. Nu spun că este singurul care le vinde, dar este singurul pe care l-am verificat. Pot atesta că mai multe persoane vând medicamente contrafăcute. Dacă nu puteți obține un oxicodonă roz de 30 mg la farmacie, atunci cele de pin de vânzare aici nu sunt reale. La fel și cu Xanax verde. Utilizați întotdeauna serviciul de escrow. Dacă cineva de pe acest site încearcă să vă convingă să nu o faceți, speră să vă jefuiască

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vă mulțumim pentru răspuns. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Acest tip este un escroc. Nu încercați niciodată să cumpărați droguri de pe telegramă, este oricum cuprinsă și proprietarul este în închisoare și cântă ca o pasăre

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Primesc câteva hidrocodone 7,5 în fiecare lună, precum și 30 mg oxy. Nu știu niciodată când sau câte, sursa mea le ia, astfel încât numărul este întotdeauna diferit. Recenzile mele privind hidrocodonatele pe care le-am vândut atestă că sunt reale, la fel ca Frit, care mi-a testat și oxy. În momentul de față nu mai am, dar îmi actualizez listele de îndată ce primesc stocuri noi. Vă puteți uita în continuare la lista mea chiar dacă nu mai am stocuri

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mulțumesc pentru răspuns, dar caut mai mult decât câteva pe lună. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Dacă ați achiziționat Oxy 30 la prețul în vrac, care este de obicei 30-35 pastile pe lună, atunci veți plăti 31 $ pe. Împărțit în 4, aveți patru oxy de 7,5 mg, iar la 31 $ fiecare plătiți 7,75 $ pentru fiecare 7,5 mg. Cumpărați 30 din 7,5 dros în vrac, adică 10 fiecare, plătiți 10 $ pentru fiecare 7,5 mg de hidros. Pot da mai departe ofertele pe care le obțin și obțin o ofertă mai bună la oxy. 30 de pastile de oxy este ca și cum ai cumpăra 120 de pastile de 7,5 mg pe lună și sunt mai puternice și mai ieftine decât cele de 7,5 mg de hydros. Practic, ați putea obține între 120 și 140 de pastile de 7,5 mg oxy pe lună cu 2,25 USD mai ieftin decât ați plăti pentru 7,5 mg hydros. În acest fel, obțineți mai mult pentru banii dvs. și, spuneți că doriți mai mult decât câteva pastile pe lună, 30-35 30 mg oxy nu înseamnă doar câteva pastile. Dacă sunt luate pentru durere, sunt 120-140 de pastile pe care un medic nu ți le va da decât dacă ai cancer sau ceva la fel de grav. În ceea ce privește prețul, dacă găsiți oxi 30 real mai ieftin de 31 de dolari pe pastilă dacă este cumpărat în vrac, atunci anunțați-mă, pentru că aș putea să le cumpăr și eu pentru a le vinde celor care au nevoie. $ 930 sună ca o mulțime pentru 30 de pastile, până când se rupe în jos și de a face calculele în comparație cu ceea ce veți găsi, în general, cu hydros doar despre oriunde. Dacă sunteți interesat, atunci veniți să mă vedeți miercuri

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Dacă aveți probleme în a găsi unul aici, poate verificați piețele DrugHub sau Archetyp. Acestea pot fi găsite pe daunt(dot)link. Verificați întotdeauna site-urile web ale piețelor

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vă mulțumim pentru răspuns. Nu înțeleg... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Aveți tor instalat?

Site-ul este daunt.link
Are piețe pe acolo

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Vă rugăm să fiți atenți, cantitatea de pastile contrafăcute de pe darknet este uluitoare, iar unele sunt de-a dreptul periculoase

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Tot ceea ce este furnizat în această secțiune, puteți cumpăra fără riscul de a fi înșelat.
Alegeți o țară sau o regiune și obțineți ceea ce ați comandat.
Există și opio: hidrocodonă, metadonă, OXY