Acesta este unic este totul despre corp apoi există ciocolată maro 4ho/aco dipt cea mai rapidă minte absolută fuck dar încă un fel de gol Nici nu voi menționa dipt ar trebui să miroasă ca bilele mele și face toată lumea să sune ca oamenii broască este cu siguranță o noutate, în cele din urmă am luat 4 hos și acos decente nimic special puteți obține reale nebun la doze mari nu voi merge chiar în det ail orice versiune de acolo eu personal cred că este un rahat absolut care ne aduce la pentru Aco Dmt vreau mea nu am luat niciodată o doză sensibilă, dar apoi din nou nu am fost niciodată mai zguduit în întreaga mea viață este ca și cum deschiderea puzzle-ul Nu pot să explic frica, entitățile, toate seamănă cu un calmar, dintr-un motiv oarecare, frumosul calmar, aerul se deschide ca o altă dimensiune și rezultatele lor, spune-mi dacă sunt singurul care simte asta dar am trecut prin cel puțin 100 de grame în viața mea și nu o dată a fost călătoria pe care am vrut-o, de multe ori a fost călătoria de care aveam nevoie, asta dacă am fost capabil să stau înăuntru și să fiu în preajma oamenilor care nu ar duce pe cineva la spital și vorbim doar de doze de 50 mg aici, rahatul face 2ce la 100 mg doar că ești GARDEN VARIETY FRACTAL BLIND HYSTERICAL LAUGHTER obișnuiam să o folosim în combinație cu mxe, atunci a devenit ciudată. Oricum, asta nu este o laudă, este o întrebare adevărată. S-a distrat cineva foarte bine cu vreuna dintre triptaminele substituite, au fost unele bune pe acolo, cu excepția 5meo, cu care prietenul tău de-al meu a aflat că au doze foarte diferite.