Question Oxid de magneziu adăugat cu alți oxizi precum zinc sau calciu

Plantguy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Bună ziua, am probleme în a găsi informații bune despre reactivii de sinteză alternativi Grignard, care încep să se gândească la adăugarea altor oxizi, cum ar fi zincul și calciul, în cantități corecte, într-un fel sau o conexiune sau orice altceva pe care oricine altcineva îl cunoaște, eventual, să îl descompună. Nu am nici o experiență sau cunoștințe cu Br este singurul lucru pe care nu m-am simțit confortabil să se ocupe cu ea vreodată "încă nu" Sunt cam interesat de bromura de sodiu, dar nu gazul și cred că clorobenzen este rece.
- Chiar nu vreau să am unul dintre acele oh rahat, 0 la 700c pe fereastră și apoi să crezi că te-a convins că tocmai ai văzut și ai auzit aceeași explozie afară și să faci woah când vezi fum verde arzând în aer

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,308
Deals
1
Nu sunt foarte sigur ce înseamnă toate acestea, dar, dacă nu mă înșel, aspectul funcțional major al majorității grignardelor este un grup alchil sau aril, magneziu și un halogen, dar în special bromul nu este o condiție prealabilă. Iodurile și clorurile pot forma și ele grignarduri. Astfel, fenil, tosil, xilil, metil propil butil- MAGNEZIU -bronură, ioduri, clorură, fluorură, astidiu 🌞

Last edited: