Cum să faci pastă de viteză din ulei A (în căutarea unui mod real de utilizare)

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Bună ziua prieteni,

am fost în căutarea unui mod real de a despre acest subiect.

Am găsit un fir, dar firul nu a fost o afacere reală. Dacă cineva ar fi atât de frumos să scrie un bun pas cu, ar fi grozav!

Vreau să fac 5 kg pastă Form 1 litru ulei. PH-ul este 12,2. Am acid sulfuric 96 la sută și izopropanol 99 la sută. Am și 2kg de cofeină și creatină. Pls nu încercați să mă convingeți să nuc tăiat lucrurile mele.. Tipul nu vrea să plătească mai mult de 600 € pe kg, deci cum naiba să fac asta fără să tai. Am nevoie de bani, el are nevoie de viteză de rahat, asta e treaba.

Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș fi foarte recunoscător!

Mulțumesc.
Bordello

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Din 1 litru de ulei de calitate superioară veți obține maximum 2,6-2,8 kg de pastă și veți avea nevoie de metanol mai bun decât IPA pentru asta.
În ceea ce privește PH-ul, nu-mi pasă ce cred oamenii și legendele urbane pe care le cred, dar PH12 înseamnă că are încă puțină apă (îl puteți verifica în congelator), uleiul cel mai pur și de cea mai bună calitate are PH-ul în jur de 10 și acesta crește atunci când este amestecat cu solventul.

Last edited:

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Se pare că sunteți profesionist. Pot să vă întreb pentru un pas cu pas m-ar ajuta pe mine și pe alții mult frate

skanderbeg

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
36
IPA funcționează, dar nu este optimă pentru un randament maxim. Pentru 1 kg de ulei aveți nevoie de 5 kg de metanol pur. Amestecați bine și adăugați acidul picătură cu picătură cu o pipetă de acid, amestecând non-stop, astfel încât să nu stricați nicio amfetamină. Folosiți un pH-metru digital calibrat (Milwaukee este cel mai bun) și atingeți Ph 6 pentru pastă. După atingerea Ph 6 folosiți foile mari de hârtie de filtru pentru uscare (foarte multe). Pentru partea de amestecare/tăiere, pudrați amfetamina până la obținerea unei pulberi cât mai fine, la fel și cofeina. Folosiți un aparat de amestecat pulberi (nu vă pot ajuta să alegeți unul pentru că eu nu fac această parte a muncii, dar vă veți da seama că nu este greu). După pulverizare și amestecare, folosim de obicei o presă hidraulică manuală REDATS + forme din oțel realizate manual pentru presarea pulberii într-o formă de cărămidă. După presare, pur și simplu aspirăm sau punem în pungi de plastic și vindem.

bordello

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Mulțumesc frate! Deci, pentru înțelegerea mea, dacă vreau să vând pastă umedă, aș lăsa partea de foaie de filtru afară ? Și de ce oamenii o pun în frigider? Care este randamentul în această metodă?

skanderbeg

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Trebuie să o uscați și să o filtrați pentru că, după ce nu mai agitați, amfetamina cade la fund. Termenul "pastă rapidă" se referă de obicei la un produs care nu este complet uscat sau pur (adică un produs umed, un produs tăiat/amestecat etc.) Frigiderul este pentru uleiul A. Unii oameni pun uleiul în congelator pentru a îngheța apa în afară de ulei, ceea ce este ciudat, eu nu am făcut-o niciodată, doar l-am uscat cu agent de uscare. Randamentul depinde aproape în întregime de calitatea/puritatea uleiului A.