M-am prins destul de mult, dar idk despre această pagină mai cred că am să cap pe afară după ce observ câteva lucruri răspunsul meu btw a fost super evident și ușor .... acești oameni inteligenți gândesc doar în extreme .... ei trec cu vederea simplu fără griji pentru că simplitatea nu este vorbit despre sau predate . Majoritatea oamenilor ignoră evidentul, dar există câțiva oameni care sunt construiți diferit. Totul s-a întors la fabricarea săpunului . ....... a aruncat întregul proiect în incinerator pentru a doua oară în 20 de ani pentru că am ignorat evidentul.......o ei bine, în alți 10 ani, poate. Butttttt iv said this.... cunoștințele învățate sunt o putere asupra celor care doresc să distrugă aceste cunoștințe. Am primit răspunsurile mele, sunt fericit, nu merită riscul de închisoare și timpul pierdut cu familia. ...a trebuit doar să depășesc creierele angajate de guvern pentru a dovedi că noi, oamenii, încă controlăm lucrurile, dacă forțăm un stil de viață mai simplu prin suportarea disconfortului ușor de a face fără lucruri de gunoi neesențiale, atunci practic săpăm un tunel sub întregul sistem care duce la colaps. Dacă nu puteți spune literatura chimică, studii, cercetare și văzând cât de mult este acoperit acum și sau complet omise m-a cam luat prin surprindere cuz mult sa schimbat în toate domeniile vieții de la ultimul time....10 ani în urmă, atunci când lumea a fost acest plictisitor și cât de mult control au acum al naibii de nebun DEA este în totul acum în cazul în care nu este distractiv și nu merită, toate din cauza tehnologiei și slab minte prost funduri care nu pot consuma compuși mari, fără a avea de a lua doze de vomă care rulează buze..... lol și doar pentru a adăuga la comedie a răspunsului meu litteraly a fost la fel ca un proces foarte foarte vechi de fabricare a săpunului il încheia declamația mea prin a spune il pas în jos de la meu "soap box" și se încheie cu dracu 'toate guvernele nici unul dintre ei vorbesc pentru propriile lor oameni mai și au fost un sclav la creația lor foarte pe care am construit pentru ei ..... sfârșitul . Da, unele sunt coduri, altele sunt evidente, altele nu, iar eu sunt treaz. Noi, oamenii de rând, nu suntem în apele bune, prietene. .... Caută în brevetele Google și în pubchem în secțiunea "compuși înrudiți" a acestor chimicale biosintetizate produse de bacteriile mele modificate genetic....n-izopropilbenzilamina are brevete și compuși de la mai multe organizații pentru a fi un microcristal bla bla bla, dar este capabil să încapsuleze lucruri, cum ar fi vax-uri și există literalmente un pacient nenorocit și complet scrie pe ea fiind un mijloc viabil de transport HIV și infectarea unei gazde. Și este peste tot unde văd, pentru că, de acum 10 ani, toate gunoaiele au același gust, miros la fel, toate sunt la fel.
Încep să mă îngrijorez din ce în ce mai mult că se pregătește ceva mare. .... Aveți grijă și fiți sănătoși.