- Reaction score
- 0
Caut cel mai bun mod de a extrage cut din Meth. Prima dată pe acest forum mare, așa că vă rugăm să scuzați orice verbiaj care nu este corect. Nu este fezabil pentru mine să produc propriul meu produs în acest moment, așa că sunt forțat să obțin ceea ce pot. Am mijloacele necesare pentru a cumpăra, dar produsul nu este de clasa A. Am suspectat inițial că tăietura este MSN, dar cred că am de-a face cu alte substanțe. Scopul meu principal este să am un produs de calitate. Am căutat și am cercetat și în afară de spălarea cu acetonă și chiar utilizarea unui cuptor cu convecție pentru a elimina contaminanții menționați nu funcționează cu adevărat. Am spălat 5 oz și am pierdut o cantitate considerabilă de produs; am rămas cu 2 oz. Cred că chiar și după spălare tăietura este atât de departe în produsul respectiv încât pare imposibil de îndepărtat complet. Încă produsul a fost slab, provoacă dureri de cap și dureri articulare. Sună ca MSN da, dar eu cred cu adevărat că este tăiat cu altceva. Orice idei despre ce ar putea fi acest lucru și cum să eliminați. Trucuri sau idei noi ar fi grozave. Am achiziționat produsul prin mai multe surse diferite, dar toate par a fi contaminate. Sunt limitat aici și aș aprecia orice sfat. Mi-ar plăcea să produc propriul meu produs, dar pur și simplu nu cred că pot obține toate elementele necesare pentru a finaliza acest vis al meu chiar acum. Așa că am rămas să elaborez acest plan pentru a face tot ce pot cu ceea ce este disponibil. Orice sfat ar fi foarte apreciat.
Vă mulțumesc.
Vă mulțumesc.