Bună ziua tuturor!!! Dificil în zilele noastre de a lucra pe droguri, de vânzare sau de transport poate fi foarte complicat ca guvernele au făcut mâinile lor pe

Benito

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
YEP... Poliția și guvernul au realizat banii de pe piața drogurilor și au decis să le contrabandeze ei înșiși, controlând transportul între țări, sporind patrulările navelor de poliție în Marea Mediterană, pretinzând că luptă împotriva imigrației ilegale.
În prezent, este imposibil sau 85% imposibil să faci contrabandă cu hașiș din Maroc în Spania.
Am pierdut câțiva acolo și vă spun asta bazându-mă pe propria mea experiență.
Desigur, încă mai există organizații care fac contrabandă din Maroc, dar cred că acestea sunt doar organizații care au o capacitate financiară mare și care sunt foarte apropiate de guvern.
Aici, în Franța, în Marsilia, nu înțelegem cum vine marfa și niciodată nu lipsește hașișul... hașișul este disponibil tot anul, iar magazinele CBD sunt prea deschise, din ipocrizie sau pentru că se pregătesc să o legalizeze într-un viitor apropiat....

Sunt în căutarea unor modalități bune de contrabandă de la locul meu Ketama munte, dar nici un tip serios întâlnit în acest moment, dacă ai pe cineva, lasă-mă să știu, am putea lucra împreună și du-te mai departe face bani în acest următorii ani!!!

Benito

K1tty

Vacation
Resident
Reaction score
24
Tipii care aduc hașiș din Maroc reprezintă o mare problemă pentru guvernul din Maroc.
Poate că este adevărat că bandele mari nu duc lipsă de resurse, dar guvernul nu va fi o concurență pentru voi, ci mai degrabă un fir :D