- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Mă întreb de ce există atât de puțini sau chiar niciun derivat al metadonei pe piață. Structura Metadonei nu este acoperită de noua lege privind substanțele psihoactive. În mod clar, Metadona în sine va fi protejată de legea farmaceutică, dar orice modificare minoră ar duce din nou la o substanță care nu se comercializează. De aceea mă întreb de ce acestea nu sunt găsite cu puțini sau niciun dealer chimic de cercetare.
De exemplu, m-am întrebat dacă ar fi posibil să se înlocuiască Dietilamino-2-cloropropanul cu Dimetilamino-2-cloropropanul în sinteza metadonei, ceea ce ar duce la obținerea metadonei cu două grupe etil în loc de grupe metil pe atomul de azot. Nu sunt chimist de profesie, dar îmi pot imagina că această substanță ar avea proprietăți similare cu metadona, dar nu ar fi protejată de nicio lege.
De exemplu, m-am întrebat dacă ar fi posibil să se înlocuiască Dietilamino-2-cloropropanul cu Dimetilamino-2-cloropropanul în sinteza metadonei, ceea ce ar duce la obținerea metadonei cu două grupe etil în loc de grupe metil pe atomul de azot. Nu sunt chimist de profesie, dar îmi pot imagina că această substanță ar avea proprietăți similare cu metadona, dar nu ar fi protejată de nicio lege.