Question Fluidul de îmbălsămare te droghează?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Cât durează un high?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Să-i spunem formaldehidă, pentru a nu fi ambiguu. Da. Cu siguranță te droghează. Am câteva acasă, dar refuz să le încerc pentru că știu un tip care aproape a murit din cauza fumatului. A ajuns de urgență la spital fără să respire. I-am dat dealerului meu de metamfetamină 15 ml într-un borcan mic "pentru tatăl lui", a spus el. L-a dus la motelul Cockroach și a vândut tot într-o oră. Țigări înmuiate. Mi-a adus înapoi 50 de dolari și mai voia încă unul, dar sunt bărbați de 60 de ani și unul dintre ei va sfârși prin a muri, așa că i-am spus că poate îi voi vinde ceva din următorul litru. Am nevoie de ea pentru a face metilamină oricum.
Te poți droga și inhalând freon, dar și asta te va ucide

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Am citit, de asemenea, ceea ce se poate extrage PCP de la, pesticide fermieri, dar nu este ușor de găsit,. cred că în SUA au dantelă țigări în lichid PCP, dar ei numesc, de asemenea, acest lichid îmbălsămare.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Există un erbicid care este în principal metilamină, este rotund, dar o formulă veche. Dacă ar fi existat un pesticid care să conțină pcp, aș fi știut, am petrecut 100 de ore căutând precursori și droguri în produsele de uz casnic. Îi spun țigară "umedă". Este formaldehidă. Nu numai că este un lichid de îmbălsămare, dar este utilizat pe scară largă în taxidermie. Nu există lichid de îmbălsămare cu PCP. Formaldehida este un reactiv util în producerea multor droguri și precursori. Ea are mai multe denumiri. Formalină, paraformaldehidă este similară,formalină, metanal (nu metanol)oxid de metilină, paraform și alte 10 lucruri. Este HCHO și are o structură similară acetonei ( un carbon cu w hidrogeni și o dublă legătură oxigen deasupra, o aldehidă)

• Like
Reactions: vis