Question Lista curentă a predecesorilor EU?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Bună ziua

Caut în prezent lista actuală a predecesorilor din UE.

Știu că nu puteți lua lista 100% deoarece multe substanțe pot fi numite precursori fără a fi pe această listă.

Caut de mult timp, dar am găsit-o doar pe aceasta din ianuarie 2023 (Germania).

Attachments

• 3h5N6jdVHO.jpg
    3h5N6jdVHO.jpg
    686.9 KB · Views: 57

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
În prezent, nu există o listă curentă de precursori. Nu există nici o listă pentru precursori. Există atât de multe posibilități încât o listă ar avea 1000 de substanțe chimice

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
În orice caz, vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns.
M-am gândit că în Europa ar exista, de asemenea, ceva ca în SUA care ,,list of schedule"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
Există tabele de droguri ilegale. 1-5. Există o listă de substanțe chimice supravegheate, dintre care multe sunt precursori. Altele sunt reactanți și reactivi. Există legi împotriva analogilor drogurilor, ceea ce reprezintă, practic, droguri noi care nu au fost listate oficial ca droguri. A-pvp. MDPV, mefedrona methalonă, toate acestea au intrat cândva sub incidența legii privind precursorii, dar până acum au fost enumerate în mod specific în lege. Acești analogi și precursori ai drogurilor sunt aceiași peste tot în lume, astfel încât, dacă sunteți în căutarea unor nume sau idei, puteți consulta legislatura noastră sau puteți căuta pe Alibaba sau pe piața de aici ce vând chinezii.