- Reaction score
- 6
Am citit (în ''Secretele sintezei metamfetaminei'') că reacția Leuckardt-Wallach (P2P și N-metilformamidă) este utilizată pentru a produce la scară mică (până la 1/2 lbs). Mai departe în carte, autorul afirmă că, prin utilizarea unei ''variante europene a acestei metode'', este posibil să se producă mai mult de atât. Dar motivul limitării la scară a reacției L-W nu este specificat...
Nu ar fi posibil să se mărească pur și simplu proporțional cantitățile de reactivi pentru a produce cantități mai mari?
De asemenea, există vreo modalitate de a calcula cantitatea teoretică de produs final pe care o puteți obține folosind o anumită reacție?
Știu că este o întrebare naivă, îmi cer scuze, dar abia am început să învăț chimie organică
Nu ar fi posibil să se mărească pur și simplu proporțional cantitățile de reactivi pentru a produce cantități mai mari?
De asemenea, există vreo modalitate de a calcula cantitatea teoretică de produs final pe care o puteți obține folosind o anumită reacție?
Știu că este o întrebare naivă, îmi cer scuze, dar abia am început să învăț chimie organică