Question Cumpărarea de produse chimice pe acest forum: Dead Drops posibil / recomandat ?

ShiftingWaterfall

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Deci, din motive evidente, nu voi comanda precursori chimici la adresa mea de domiciliu, indiferent de statutul juridic al acestor compuși.
ar fi drops mort o opțiune? cum ar fi am înțeles că comanda nu va încăpea, probabil, printr-o cutie poștală obișnuită. înseamnă că serviciul poștal va lăsa doar pe ușa din față? sau este o semnătură necesară?

Salutări, ShiftingWaterfall

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,829
Deals
666
Totul depinde de vânzător, dacă acesta este dispus să predea comanda în acest fel, atunci de ce nu.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Nu este mai bine să trimiteți la un magazin de colete cu nume și adresă false?
De asemenea, ați putea schimba magazinul de colete sau dulapul după ce ați comandat, cel puțin în cazul în care locuiesc putem schimba adresa înainte de sosirea comenzii, cel mai mult vânzătorul ar ști despre tine este țara.
Unde locuiesc eu, în Europa, am de asemenea opțiunea de a primi cu un curier, de exemplu DHL, și după ce ajunge DHL va livra la o altă companie care pune pachetul meu într-un dulap anonim orașul am ales cu o zi înainte, dar există dimensiuni maxime pentru cutie. Și cred că nu ar trimite produse chimice periculoase cum ar fi acetona sau formamida la un magazin de colete.
Credeți că trimiterea la magazinele de colete este riscantă?

Last edited:

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Depinde dacă trebuie să plătiți taxa de import, nu o lasă dacă nu sunteți acasă. Chiar și atunci când scrii un bilet, nu îl lasă.
Să presupunem că expeditorul utilizează ups pentru expediere, atunci puteți alege un punct oficial de colectare ups și când ridicați articolul trebuie să plătiți taxa acolo.

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
M-au înșelat pentru 1,5 kg P2NP 400 de dolari plecați

Wickr: [email protected]

Telegram: @discreetonly

este greu de găsit unde să plasați aceste informații pe forum, astfel încât alții să nu comande acolo pentru

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Dead Drops sunt o opțiune excelentă care depinde de faptul dacă vânzătorul este suficient de fiabil pentru a face acest lucru și suficient de profesionist pentru a furniza dovezi complete ale procesului de livrare.
Dead drop ar trebui, de asemenea, să se facă întotdeauna folosind servicii de escrow cu termeni și condiții clare privind politicile de rambursare și reship