Question Condensator spart

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Oricine știe pe cineva în Marea Britanie care fix's echipamente de laborator ca condensatorul meu mare și fracțiunea de distilare se alătură au snap off bolnav AF

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Da dar nu chestii ieftine de genul ăsta ajunge rupt mai degrabă le repar tbh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
A fost de la o companie "de renume ", m-am uitat la istoricul meu, a fost Deschem. Era incredibil de bine ambalată. În interiorul unei cutii de polistiren făcută pentru el și cu pereți foarte groși și foarte densi, într-o cutie de carton perfect potrivită și apoi ambalată cu alune într-o altă cutie de carton. Aș fi putut face poze, dar ar fi fost foarte greu de spart. Nu cred că două lovituri cu un buzdugan de 2,5 kg l-ar putea sparge, dar pot sparge ambele părți ale unui zid de bloc cu același

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Ai un link pentru magazinul său de pe Amazon plz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Este și o sticlărie destul de decentă. singurele lucruri mai bune pe care le am sunt Pyrex sau kimax. Acesta este cel mai bun material chinezesc pe care îl am. Tocmai am cumpărat o nouă placă de amestecare. Vechea mea, elementul de încălzire a ars în 2. După ce am căutat mult și bine, am luat un Vevor 500w de încălzire cu o sondă și ecran lcd și este PID, așa că am rotit butonul până când spune temperatura pe care o vreau și am plecat. A costat 140 sau 150 de dolari.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Asta e grate este chiar livrare gratuită precum și în Marea Britanie goin să-l dm cu lista mea 🙌

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
27
dacă sunteți hotărât să încercați să vă reparați singur, ați putea încerca să utilizați un adeziv epoxidic pentru sticlă la temperaturi ridicate, rețineți că este special pentru aplicații la temperaturi ridicate.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Ăsta a fost primul lucru la care m-am gândit, dar nu eram sigur că probs still brake lol