Poveste adevărată. Am stat la un hotel local câteva nopți în urmă cu aproximativ un an. un lanț destul de mare, câteva sute de camere, piscină interioară / exterioară saună etc., TOATĂ noaptea, la fiecare jumătate de oră sau cam așa ceva, ca munca ceasului, începând cu aproximativ 2:00 am și terminând la 6:00 am, :camera de lângă mine ar trage apa la toaletă de aproximativ 5 ori la rând și aș mirosi acid clorhidric sau orice miros care pune off, rău! Am încercat să investighez și mi-am dat seama că nu era nicio cameră lângă mine! Tthe fluturași a avut aspectul întregului hotel și nu a fost pur și simplu nici o ușă acolo și următoarea ușă a fost 2 uși în valoare, în jos pe hol. În întregul hotel a fost singurul loc care nu a fost pe o măsură de tip modular între uși. Teoria mea este că treceau un tub prin toaletă pentru a evacua fumul. Sunt convins că acolo se desfășoară o operațiune din interior. Doar cineva care stă treaz toată noaptea în fiecare noapte și se întâmplă să fie în camera alăturată ar fi observat vreodată.