KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 3 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Bună ziua! Încerc să obțin benzaldehidă pură și am auzit că este posibil să o sintetizez din stiren. Este aceasta o metodă eficientă?
Bună ziua! Încerc să obțin benzaldehidă pură și am auzit că este posibil să o sintetizez din stiren. Este aceasta o metodă eficientă?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Hmm, nu chiar. Mai bine să oxidezi benzil-alcoolul Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 3 Points 3 06 Oct #3 Mulțumesc pentru sfat! Voi încerca asta Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Există multe modalități de hidroliză a clorurii de benzil a existat o modalitate cu ulei de scorțișoară și carbonat de sodiu Upvote 0 Downvote
Există multe modalități de hidroliză a clorurii de benzil a existat o modalitate cu ulei de scorțișoară și carbonat de sodiu
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 3 Points 3 07 Oct #5 Am văzut acest traseu, dar am căutat prețul și cred că este un pic cam scump pentru cantități mari. Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Nu Nil roșu video Voi încerca să găsesc un link a fost un fir de știință hub este folosit cinnamadlehyde brut 300 ml și randamentul de benzaldehyde a fost presupus 150ml Nu am încercat eu Upvote 0 Downvote
Nu Nil roșu video Voi încerca să găsesc un link a fost un fir de știință hub este folosit cinnamadlehyde brut 300 ml și randamentul de benzaldehyde a fost presupus 150ml Nu am încercat eu