Scuze, da, mă refeream la triptamina originală, de fapt am ajuns să am rezultate destul de bune folosind acetat de etil pentru a rex de la...., a trecut de la cristale mici opace / cafenii / galbene la cristale mai mari translucide "zaharoase" în căutarea.....și de ce? Doar pentru a asigura puritatea înainte de a face dietilarea, deoarece atunci când am încercat dimetilarea până acum, am avut randamente destul de proaste și încerc să aflu unde îmi pot îmbunătăți practica generală de a face chimie. Am decis să presupun că majoritatea lucrurilor au o mică impuritate în ele și, prin urmare, să fac mai întâi o rexare simplă pentru a vedea ce se întâmplă... Adică, sigur nu poate face nimic rău până la urmă...
De asemenea, nu am spus că am de gând să le rexaminez pe toate odată - este genul de lucru care poate fi făcut pe măsură ce le folosesc, cu o seară înainte de a face o reacție sau cu o zi înainte și să le usuc în desicator peste noapte...
Nu este o chestie SUPER murdară pe care am decarboxilat-o eu însumi din triptofan sau ceva de genul ăsta. Este ceva ce am cumpărat din China, dar am vrut să văd cât de clar și de mare este un cristal în care îl pot transforma lol
Nu, sincer, m-am gândit că încorporarea ei în tehnica mea generală mi se pare o idee bună....
Vorbind despre distilarea chestiilor fără a le distruge, tocmai am cumpărat un cap de distilare cu traiectorie scurtă... a fost ieftin totuși, l-am cumpărat din cauza asta, nu pentru ceva în special.
Am o mulțime de triptamine pentru că îmi croiesc drum prin cât mai multe aldehide diferite și reduceri ulterioare posibile și nu vând nimic. Am făcut o mulțime de n,n-DMT în viața mea, dar foarte puține alte triptamine și, prin urmare, fac doar reacții mici la un moment dat - pur și simplu pentru a încerca acești compuși.
Este plăcut să știu că îl pot transforma în orice triptamină de bază doresc, atât timp cât pot obține aldehida corectă. Cred că e grozav...
De asemenea, am 500 g de 3,4,5-trimetoxibenzaldehidă - de ce? Pentru că nu am încercat niciodată mescalina sau TMA.
Am de gând să fac aproape 250g din fiecare? Cu siguranță nu dintr-o dată, dar în toată viața mea? ...probabil lol
De asemenea, este greu să cumperi din China dacă nu cumperi 500g sau 1000g, deoarece vând cantități uriașe.
De fapt, singurul reactiv pe care l-am văzut vândut în cantități mai mici a fost 2,5-DMOBA din care am primit 50g, dar probabil că nu trebuia să mi-l vândă lol L-am recristalizat și pe acela....de ce? Surse de pe piața neagră sau gri...