Question Amfetamină puternic corozivă cu atingere ușor roșie

aktor

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bună, am niște amfetamină și este foarte diferită de ceea ce am văzut vreodată, este foarte corozivă și durează o veșnicie să se usuce.
arde mult prea mult și miroase un pic greu de descris, funcționează perfect, dar arderea este foarte rea, cred că pH-ul este prea mare
dar eu sunt complet noob în chimie, are cineva o idee ce este în neregulă cu ea sau cum pot afla, îmi pare rău pentru descrierea prost, dar nu limba mea maternă

Bigballen

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Deși, în mod normal, sunt de acord, metamfetamina a provocat mai mult rău decât amp

• Like
Reactions: vis

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
154
PH-ul amfetaminei dvs. este foarte scăzut și amfetamina este foarte corozivă și a dobândit această culoare roșie, Practic, chimistul nu a făcut-o bine și a scăzut drastic pH-ul în timpul sulfatării bazei libere și de aceea are acea culoare și miros agresiv, toate acestea se datorează formării slabe a sulfatului și unei cantități excesive de acid. (sulfatul nu permite erori). Pur și simplu evitați să consumați produsul supraoxidat pe care îl aveți pentru că altfel este ușor să vă deteriorați corpul cu acea viteză.