Mi-aș dori ca toată lumea să poată răspunde așa! sunteți profesor? (Eu le spun oamenilor expert destul de des, dar domnule profesor ați primit un compliment rar). Sincer, nu m-am gândit niciodată că întregul ansamblu molecular trebuie să treacă de BBB, știind că este un promedicament, aș fi putut paria că este hidrolizat pentru a face acest lucru. Acidul arahidonic merge pe propria sa cale și LSD Nu mă scufund în această fiziologie fascinantă eternă, așa merge raționamentul meu și voi citi. Bioconjugații sunt cool în felul lor așa că nu e rușinos ce am scris știind că doza crește pe măsură ce acilul e mai mare. Acidul arahidonic este o frustrare a mea și sper că cel puțin un flacon a supraviețuit distrugerii în masă a colecției mele de chimicale (prețioasă pentru că am "forțat" DEA să mi le dea înapoi, dar părinții mei au distrus-o). Voi avea 50g dacă sunt norocos Am o fascinație veche pentru această grăsime a cărei structură nici măcar nu o pot desena (acum îmi este rușine, deoarece mă prezint ca biochimist). Sinteticianul din mine știe că nu o voi pune în practică și da, pare a fi mult de lucru. Vă mulțumesc pentru că ați adus lumină asupra acestui lucru și pentru stimulentul de a căuta mai mult. Cu stimă!