Fring Don't buy from me New Member Joined May 25, 2022 Messages 34 Reaction score 22 Points 8 May 28, 2022 #1 Jestem ciekawy, ponieważ wydaje się, że istnieją pewne trendy dla różnych kombinacji.....
William D. Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 1,026 Reaction score 1,218 Points 113 09 Jun #2 Wybór częściej pada na to, co znajduje się w pobliskich sklepach. Nie może być uniwersalnych filtrów, działają na różne sposoby. Można używać sprzętu do nurkowania, to jest uniwersalne. Upvote 0 Downvote
Wybór częściej pada na to, co znajduje się w pobliskich sklepach. Nie może być uniwersalnych filtrów, działają na różne sposoby. Można używać sprzętu do nurkowania, to jest uniwersalne.
Fring Don't buy from me New Member Joined May 25, 2022 Messages 34 Reaction score 22 Points 8 09 Jun #3 Z ciekawości... wygląda na to, że istnieje trend i preferowane są barndy, ja używam jednego z najbardziej kompletnych, w tym HG Gas. Upvote 0 Downvote
Z ciekawości... wygląda na to, że istnieje trend i preferowane są barndy, ja używam jednego z najbardziej kompletnych, w tym HG Gas.