Dzięki za powrót braci tutaj, zaczynając od Williama, tak, używali tego materiału i efekty są względne, niektórzy mają bardzo silne reakcje, takie jak dezorientacja psychiczna, akcelerator, styl MDA, bardzo długi czas trwania, niektórzy klienci wskazują, że nie odczuwają żadnego efektu, co wskazuje, że produkt końcowy, który wytwarza laboratorium, nie jest całkowicie jednolity, uważam, że nie mają nawet mieszadła magnetycznego. Jeśli chodzi o proces, o który mnie zapytałeś, czy możesz być bardziej szczegółowy? Dosłownie chemia nigdy nie była moją mocną stroną, ale to forum stanie się moim nowym źródłem studiów, biorę 1 gram substancji i wkładam ile ML ciepłej wody? o ile mi wiadomo, kroją MD tutaj jak kokainę, przekształcając 1 kg mdma w 5-6 kg tego zmieszanego gówna.
@G. Patton Zdjęcia, które wysłałem, przedstawiają kryształ, który sprzedają tutaj tylko jako europejski MD, ale wszystko jest produkowane tutaj, w naszym regionie, a jeśli chodzi o beczkę, jedyną rzeczą, o której zostałem poinformowany, jest to płynna metamfetamina, jest to rodzaj oleistej cieczy o żółtawym zabarwieniu, która po wystawieniu na działanie powietrza na zewnątrz beczki sama się krystalizuje. Odczynnik, który został przetestowany to MARQUIS, wzięliśmy już kolejną partię z tego samego laboratorium i czasami reaguje bardzo fioletowo, czasami całkowicie żółto, nigdy nie jest to dobra substancja, a efekty są zawsze takie same, dużą obawą, jaką mamy, jest pozostanie w rękach tych ludzi, którzy nie wydają się wiedzieć najmniej, co mogą robić, tak bardzo, że ja z kolegą, który jest technikiem chemii, zadajemy kilka pytań ludziom tam, ponieważ nawet laboratorium nie wie, dlaczego ta "MD" topi się poza próżnią / hermetycznym naczyniem. Z tego, o czym rozmawialiśmy, staram się uzyskać proces, którego używają i ich przepis, aby zobaczyć, co robią źle, wiem, że chcą przyspieszyć proces tak bardzo, jak to możliwe, są jednym z niewielu producentów, a popyt jest bardzo wysoki, przyspieszyć zarówno ogrzewanie, jak i chłodzenie produktu, zajrzę do linku, który mi wysłałeś, z góry dziękuję za uwagę!r kolejne pytanie, kiedy mówisz o próżni, czy byłaby to na przykład pompa próżniowa? Przypomniałem sobie proces usuwania butanu podczas ekstrakcji BHO w marihuanie, nie wiem, czy proces byłby podobny.
Test odczynników
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit nie mogę uzyskać dostępu do "secrets of methanphetamine...." Nie mam dostępu do otwierania