AI również kupił przez escrow, a kiedy napisałem do ciebie, że przypadkowo zamknąłem transakcję i czy mógłbyś mi w tym pomóc, odpowiedziałeś, że powinienem uczyć się na własnych błędach.
Istnieją dwie opcje.
Pierwszą z nich jest wysłanie mu tłumaczenia w taki sam sposób, w jaki robię to teraz, aby upewnić się, że zostanie ono odebrane
Druga jest taka, że zwracam wszystkie pieniądze, usuwam wszystkie złe recenzje i nie będę ich pisać w przyszłości (on nie zgodzi się na usunięcie recenzji).
Nigdy nikogo nie okłamałem. Mam dobrą reputację na tej platformie. Ale on za bardzo się spieszy. Nie wybrał mojej metody dostawy i wystawił mi złe recenzje, co bardzo mnie zaniepokoiło. Sprawił, że nie mogłem się z nim komunikować, nawet gdybym chciał.
Tak, rozumiem teraz i na przyszłość używam tylko escrow.
Zamawiałem wiele razy od różnych dostawców i nigdy nic o nich nie pisałem, ponieważ są prawdziwi (nawet jeśli wiele przesyłek zatrzymuje się i ich nie otrzymuję), ale to jest oszustwo na 100%
Więc naprawdę polecam wszystkim korzystanie z escrow
If you charge someone with scam, you must provide proofs! Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.