Zwycięstwo panie i panowie!
Zrobiłem 160mg Heroiny z 173mg bazy wolnej od Morfiny, wyekstrahowanej z 300mg pigułek siarczanu Morfiny przeterminowanych w 2008 roku (tak, prawdopodobnie wyprodukowanych w 2006 roku, w konsekwencji przechowywanych przez 17 lat w temperaturze otoczenia (blisko 20°C).
Zrobiłem własny bezwodnik octowy z octanu Na + S2Cl2 i użyłem 1 grama z moimi 173 mg wolnej od morfiny bazy, w szklanej kolbie o pojemności 10 ml, w temperaturze 85 ° C regulowanej pod stałym mieszaniem magnetycznym przez 2 godziny i 20 minut.
Bazowanie 10% roztworem NaOH, ekstrakcja eterem, odparowanie w szklanych płytkach Petriego w temperaturze 45°C (patrz zdjęcie) zważono (160 mg, dobra wydajność), przykryto wodą destylowaną i zakwaszono w pobliżu pH2 stężonymi kroplami HCl, zneutralizowano wodorowęglanem sodu do pH7.
Wstrzyknięcie IM:
Próg 1,5 mg, niewielkie efekty (dlatego oczywiście nie morfina na tym poziomie)
3mg: moja naprawdę potężna dawka (efekty są nieco lepsze niż morfina, przyjemniejsze)
6mg : wymioty
Doskonale, to jest prawdziwy DAM z mojego doświadczenia, prawie 2 do 2,5 razy silniejszy niż medyczna morfina.
Zamierzam odtworzyć syntezę z bardziej szczegółowymi informacjami, zdjęciami, obliczeniami, dokładnymi temperaturami i materiałami.
Stworzę dobrze udokumentowaną stronę poświęconą tej syntezie na tym forum, gdy uzyskam co najmniej 4 lub 5 syntez doświadczenia.
(i więcej morfiny z mojej kodeiny, wydaje się działać bardzo dobrze)
-> Osobista refleksja: Nadal nie rozumiem, dlaczego DAM nie jest używany w szpitalu (lub nawet legalnie): poziom uzależnienia jest równoważny na przykład Tramadolowi, dla mnie, który jest bardzo niski. Tygodniowa przerwa między dwiema dawkami jest jak impreza z przyjaciółmi: jest fajnie, ale nie ma problemu z odczekaniem kolejnego tygodnia. Moje spostrzeżenie jest takie: tylko ci, którzy już mają problemy z uzależnieniem, mogą mieć problemy z uzależnieniem...