uliczny fentanyl z punktu widzenia użytkownika

kaoticneurotic

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ok, więc oczywiście to, co jest podawane na ulicy jako fentanyl, prawdopodobnie nim nie jest, ale w niektórych testach jednego z naszych serwisów fentalyl, alfentanyl i sufentanyl pojawiły się w przeszłości. Jako użytkownik narkotyków dożylnych, ponieważ większość naszych próbek dała wynik pozytywny na obecność benzodiazepin, Toronto ma dwa programy bezpieczniejszego zaopatrzenia. Ten, w którym biorę udział, to 21 8 mg dialaudidu dziennie na uzależnienie od opiatów i 6 10 mg Ritalinu APO dziennie na ADHD i 20-letnie uzależnienie od metamfetaminy. Ritalin zaskakująco działa i tak, wstrzykuję go sobie. Ale wciąż mam zachcianki i ciężko mi odmówić darmowych narkotyków. Ale dawka Dilaudidu wciąż nie jest wystarczająca, ponieważ wciąż używam przynajmniej 1 punktu dziennie, jeśli mam pieniądze. Pozytywne jest to, że mogę zabrać tabletki do domu

Drugi program to program hydromorfonu do wstrzykiwań, w którym trzeba udać się do miejsca. The Works w Toronto. Dostaje się dwa zastrzyki płynnego hydromorfonu dziennie, raz rano i raz wieczorem. Ktoś, kto korzysta z tego programu, powiedział mi, że dostaje 400 ml hydromorfonu dziennie, ale to brzmi źle. Rozumiem, że 2 ml hydromorfonu to tyle samo, co 8 mg hydromorfonu.

Staram się po prostu przestać używać narkotyków ulicznych i ostatecznie igieł. Niestety moje serce zostało uszkodzone do tego stopnia, że całkowite zatrzymanie jest niemożliwe.

kaoticneurotic

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ale chciałem powiedzieć. Miałem dilerów, którzy mówili różne rzeczy, takie jak to, że jest w nim karfentanyl i tak dalej. Żaden dzieciak nie powiedział mi, że sam pobiera 100% fentanylu z ciemnej sieci i tnie go na zamówienie według siły, ale kiedy zapytałem, czy nosi rękawiczki i maskę oddechową, odpowiedział, że nie, po prostu przelewam z torby do torby.

Jedyną rzeczą, którą mogę powiedzieć jako użytkownik, jeśli na płynie z kuchenki pojawi się film, gdy zacznie się ochładzać, twoje gówno zostało pocięte dialaudem lol

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Długotrwałe uzależnienie od opiatów nie pozostawia szans na normalne życie, być może chłopaki z

Narco-Medical Support

będą w stanie ci pomóc.

pinchetomas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Żartujesz z tym dilaudidem? To przypadkowe cięcie, nie wspominając o drogim.... Dożylny dilaudid to imo najlepszy zastrzyk.

Monei

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Skąd wiesz, że twoje serce jest uszkodzone przez opioidy? Nigdy nie słyszałem o takim przypadku, z pewnością nadal możesz rzucić palenie, oczywiście nie jest to łatwy wyczyn, ale na pewno nie niemożliwy.

holesingroin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
to meta wyrządza szkody, a nie sprzęt.