- Reaction score
- 4
Ok, więc oczywiście to, co jest podawane na ulicy jako fentanyl, prawdopodobnie nim nie jest, ale w niektórych testach jednego z naszych serwisów fentalyl, alfentanyl i sufentanyl pojawiły się w przeszłości. Jako użytkownik narkotyków dożylnych, ponieważ większość naszych próbek dała wynik pozytywny na obecność benzodiazepin, Toronto ma dwa programy bezpieczniejszego zaopatrzenia. Ten, w którym biorę udział, to 21 8 mg dialaudidu dziennie na uzależnienie od opiatów i 6 10 mg Ritalinu APO dziennie na ADHD i 20-letnie uzależnienie od metamfetaminy. Ritalin zaskakująco działa i tak, wstrzykuję go sobie. Ale wciąż mam zachcianki i ciężko mi odmówić darmowych narkotyków. Ale dawka Dilaudidu wciąż nie jest wystarczająca, ponieważ wciąż używam przynajmniej 1 punktu dziennie, jeśli mam pieniądze. Pozytywne jest to, że mogę zabrać tabletki do domu
Drugi program to program hydromorfonu do wstrzykiwań, w którym trzeba udać się do miejsca. The Works w Toronto. Dostaje się dwa zastrzyki płynnego hydromorfonu dziennie, raz rano i raz wieczorem. Ktoś, kto korzysta z tego programu, powiedział mi, że dostaje 400 ml hydromorfonu dziennie, ale to brzmi źle. Rozumiem, że 2 ml hydromorfonu to tyle samo, co 8 mg hydromorfonu.
Staram się po prostu przestać używać narkotyków ulicznych i ostatecznie igieł. Niestety moje serce zostało uszkodzone do tego stopnia, że całkowite zatrzymanie jest niemożliwe.
Drugi program to program hydromorfonu do wstrzykiwań, w którym trzeba udać się do miejsca. The Works w Toronto. Dostaje się dwa zastrzyki płynnego hydromorfonu dziennie, raz rano i raz wieczorem. Ktoś, kto korzysta z tego programu, powiedział mi, że dostaje 400 ml hydromorfonu dziennie, ale to brzmi źle. Rozumiem, że 2 ml hydromorfonu to tyle samo, co 8 mg hydromorfonu.
Staram się po prostu przestać używać narkotyków ulicznych i ostatecznie igieł. Niestety moje serce zostało uszkodzone do tego stopnia, że całkowite zatrzymanie jest niemożliwe.