Question Krótko działające leki bardziej opłacalne?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Zastanawiam się, czy ktoś ma jakiś wkład w opłacalność krótko działających leków w porównaniu z długo działającymi.

Najlepszym przykładem jest kokaina kontra metamfetamina.

Krótko działające narkotyki muszą być używane częściej i są wygodniejsze, ale także wydają się nieco droższe, przynajmniej w przypadku kokainy.

Długodziałające narkotyki, takie jak meta, są zwykle tańsze, ale prawdopodobnie istnieje na nie większy rynek, ponieważ ludzie chcą tanich narkotyków, które działają dobrze.

Jestem zdania, że aby uzyskać najlepszą kombinację ryzyka do nagrody, najlepszym rozwiązaniem są krótko działające narkotyki dla wysokiego standardu i zamożniejszych klientów, przynajmniej na mniejszą skalę.

Jakie są Twoje przemyślenia?

RAMIREZ

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Witaj CryoThio, myślę, że leki o wyższej czystości i jakości mają większy wpływ na konsumenta. Ludzie często szukają silniejszego efektu bez konieczności płacenia większych pieniędzy, ale jednocześnie może to być bardziej ryzykowne lub nie przynieść oczekiwanego efektu.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Zawsze preferuję wysoką jakość, nawet jeśli cena jest nieco wyższa. Jeśli chodzi o farmaceutyki, większość ludzi, których znam, woli krótko działające oksy niż długo działające, mimo że cena jest znacznie wyższa, ale jeśli nie kupujesz tylko w celu uśmierzenia bólu, to krótko działające są najlepszym rozwiązaniem. Z używkami jest jednak inaczej. Koka i meta to bardzo różne hajki. Znam ludzi, którzy lubią oba i znam ludzi, którzy uwielbiają metę i mówią, że koka nic im nie robi. Nie jestem wielkim użytkownikiem stymulantów, ale kiedy to robię, wybieram kokę, ale tylko jeśli jest dobrej jakości. Wciskanie kitu jest robione z chciwości, bez dbałości o konsumenta, który płaci rachunki, ale zawsze znajdzie się kolejny, który zastąpi tego, który umrze z powodu złego gówna w produkcie. Tłoczone pigułki są przykładem, są tańsze i mogą być czasami silniejsze, ale nie zawsze są tak dobre na ból, a haj jest często bardzo różny. Mogą kosztować mniej, ale czy na dłuższą metę jest to tego warte? Jeśli chodzi o rentowność, znajomość bazy klientów i ich preferencji jest zawsze najlepszą formułą z mojego doświadczenia. Mogę dostać metę luzem znacznie taniej niż kokę, ale żadna z osób, które znam, nie lubi mety, chyba że jest to stara szkoła. Koks sprzedaje się szybko, więc chociaż zysk jest niższy, pieniądze przychodzą szybciej i na dłuższą metę jest to lepszy interes.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Myślę, że to zależy od rynku w danym kraju, zobacz, co jest bardziej opłacalne. Na przykład, jeśli wysokiej jakości kokaina jest już dostępna na ulicach, na których konkurujesz, nie będzie to tak opłacalne, jeśli tak jest, zrób odwrotnie, sprzedaj na przykład metę, jak wspomniałeś. Oczywiście ludzie zawsze będą kupować wybrany przez siebie narkotyk bez względu na jego jakość. Ale mam nadzieję, że rozumiesz, co próbuję powiedzieć, nie konkuruj z czymś, co jest już dostępne na ulicach, rozejrzyj się i zobacz wybory ludzi. Zacznij coś nowego, coś, co nie jest tak naprawdę dostępne, bez względu na to, czy jest krótkotrwałe, czy długotrwałe, trochę zbaczam z tematu. Ale chodzi mi o to, że musisz być wyjątkowy i zacząć sprzedawać coś nowego. Bądź bezpieczny.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Rozumiem. W Stanach Zjednoczonych nie sądzę, by metamfetamina była tak opłacalna, chyba że zaopatruje się tych, którzy mają środki, by zapłacić za wysoką jakość. Mefedron może być jednak dobry, łatwy w produkcji, rywalizuje z kokainą, ale musiałby być sprzedawany taniej, np. 40 za gram, może 60, ale 40, przynajmniej dla klientów komercyjnych, a nie tych, którzy zapłacą za wyższą jakość.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Zgadzam się, RC mogą być naprawdę dobre do sprzedaży na ulicach. Osobiście nie widziałem nigdzie tak dużej konkurencji dla nich. Kup wysokiej jakości towar i zacznij rozdawać małe próbki, aby zdobyć zaufanie i klientów. Po pierwszej partii wysokiej jakości możesz kupić trochę niższej jakości, ale czystego towaru za niższą cenę, aby uzyskać większy zysk. Od czasu do czasu przełączaj się między partiami wyższej i niższej jakości, aby uzyskać większy zysk, jak już powiedziałem. Tak bym to zrobił. Zgadzam się, że 40-50 to dobra cena, jeśli zamierzasz sprzedawać pojedynczo. Powiedziałbym, że stali klienci 40, nowi 50. Jeśli nie ma aktywnego rynku dla pożądanego RC, który chcesz sprzedać lub wyprodukować, możesz dosłownie podnieść ceny. I pamiętaj, aby wspomnieć, jak działa wycena, 40 po tym, jak staniesz się stałym klientem, może przynieść więcej aktywnych klientów. Oczywiście, jeśli zdecydujesz się kupować partie, a nie je produkować.