• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Produkty relaksujące

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Witam wszystkich, nie wiem jak aktywna jest ta społeczność, ale jestem pewien, że mogę zaufać wiedzy ludzi tutaj. Jak można zrozumieć z mojego imienia, przygotowuję się do egzaminu na studia i mam problemy takie jak stres, niepokój, bezsenność. Czy są jakieś polecane produkty na takie sytuacje, które mogę łatwo kupić w aptece? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Z góry wszystkim dziękuję

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Ozaprin al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Czytałem teraz o ozaprinie w Internecie i chociaż sprawia, że dobrze śpię, widziałem komentarze, że powoduje niepokój u niektórych osób. Nie mogłem też znaleźć żadnych jasnych informacji na temat tego, czy można go kupić bez recepty. Czy powinienem obrabować aptekę, czy co powinienem zrobić?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Ozaprin jest dostępny bez recepty. Jeśli nie możesz go znaleźć, możesz również kupić inną markę Olanzapine, która ma ten sam składnik aktywny i ma takie samo działanie. Jeśli nie chcesz mieć problemów z dawkowaniem, odpowiednie będą tabletki 10 mg.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Przede wszystkim dziękuję, że użyłem go kilka razy i spałem naprawdę głęboko, ale nie sądzę, żebym użył go ponownie, chyba że będzie to bardzo konieczne. Czułem się trochę wycofany, nie wiem dlaczego

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Polecam duloksetynę, pomogła mi ze snem, ale ma nieprzyjemny efekt uboczny w postaci obniżenia jakości snu. Poza tym zmniejszyła uczucie niepokoju i stresu, Duxet jest sprzedawany pod nazwą Duloxx. Bez recepty