- Reaction score
- 8
Witam,
Jak już opisywałem w innym wątku mam problemy z syntezą fosforanu amfetaminy z P2NP poprzez Al/Hg. Zrobiłem już dwie partie z tym samym rezultatem: zbyt wysoka wydajność jakichkolwiek soli nieorganicznych (na przykład 85g z 10g P2NP). Podążałem za każdym krokiem z filmów z tej strony i przeczytałem każdy wątek na tym forum, a także kilka innych poradników. Ostatnią partię alkalizowałem około 14 godzin temu i tak to teraz wygląda
Czy ktoś wie, co mogło pójść nie tak z pierwszymi dwoma partiami, jaki błąd mógł spowodować wyniki, które otrzymałem? Co powinienem zrobić z tą partią? Zdekantować tylko pierwszą warstwę, zdekantować dwie pierwsze czy zdekantować obie w dwóch różnych zlewkach?
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, z góry dzięki,
lee
Jak już opisywałem w innym wątku mam problemy z syntezą fosforanu amfetaminy z P2NP poprzez Al/Hg. Zrobiłem już dwie partie z tym samym rezultatem: zbyt wysoka wydajność jakichkolwiek soli nieorganicznych (na przykład 85g z 10g P2NP). Podążałem za każdym krokiem z filmów z tej strony i przeczytałem każdy wątek na tym forum, a także kilka innych poradników. Ostatnią partię alkalizowałem około 14 godzin temu i tak to teraz wygląda
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
W jakiś sposób mam trzy warstwy. Środkowa wygląda jak górna z moich pierwszych dwóch partii, nie wiem, dlaczego mam trzecią. Czy ktoś wie, co mogło pójść nie tak z pierwszymi dwoma partiami, jaki błąd mógł spowodować wyniki, które otrzymałem? Co powinienem zrobić z tą partią? Zdekantować tylko pierwszą warstwę, zdekantować dwie pierwsze czy zdekantować obie w dwóch różnych zlewkach?
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, z góry dzięki,
lee