Question Looking for a vendor Potrzebujesz wiarygodnego (uczciwego) źródła!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hej... to ciemna sieć. Wiem, że nie jest to do końca uczciwe miejsce. Ale gdzieś tam musi istnieć strona / sprzedawca vicodinu / hydrokodonu / norco, który NAPRAWDĘ przestrzega własnych zasad escrow. Sprzedawca, który dostarcza produkt.

Czy ktoś może wskazać mi właściwy kierunek!? Mam już dość bycia oszukiwanym!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
@prophet ma ich kilka każdego miesiąca. To jedyny facet, którego znam, sprzedający oryginalne opiaty na receptę. Nie mówię, że tylko on je sprzedaje, ale jest jedyną osobą, którą zweryfikowałem. Mogę potwierdzić, że wiele osób sprzedaje podróbki. Jeśli nie możesz dostać różowej oxy 30mg w aptece, to te pinowe na sprzedaż tutaj nie są prawdziwe. To samo dotyczy zielonego Xanaxu. Zawsze korzystaj z usługi escrow. Jeśli ktoś na tej stronie próbuje cię do tego przekonać, ma nadzieję, że cię oszuka

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dziękujemy za odpowiedź. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Ten facet to oszust. Nigdy nie próbuj kupować narkotyków za pośrednictwem telegramu, który i tak jest skompromitowany, a jego właściciel siedzi w więzieniu i śpiewa jak ptaszek.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Co miesiąc dostaję kilka 7,5 mg hydrokodonu i 30 mg oxy. Nigdy nie wiem, kiedy i ile, moje źródło je bierze, więc liczba jest zawsze inna. Moje recenzje na temat hydrosów, które sprzedałem, świadczą o tym, że są prawdziwe, podobnie jak Frit, który również przetestował moje oxy. W tej chwili jestem na wyczerpaniu, ale aktualizuję moje oferty, gdy tylko otrzymam nowe zapasy. Nadal możesz spojrzeć na moją ofertę, nawet jeśli nie mam jej w magazynie

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dzięki za odpowiedź, ale szukam więcej niż kilku tłumaczeń miesięcznie. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Jeśli kupiłeś moje oxy 30 w cenie hurtowej, która zwykle wynosi 30-35 tabletek miesięcznie, zapłacisz 31 $ za sztukę. Dzieląc na 4, masz cztery 7,5 mg oxy i po 31 USD za sztukę płacisz 7,75 USD za każde 7,5 mg. Kupując 30 moich 7,5 kropli luzem, czyli po 10 za sztukę, płacisz 10 USD za każde 7,5 mg hydros. Mogę przekazywać oferty, które dostaję, i dostaję lepszą ofertę na oxy. 30 tabletek oxy to jak kupowanie 120 tabletek 7,5 mg na miesiąc, a są one silniejsze i tańsze niż 7,5 mg hydros. Zasadniczo można uzyskać od 120 do 140 tabletek oxy 7,5 mg miesięcznie za 2,25 USD taniej niż za 7,5 mg hydros. W ten sposób dostajesz więcej za swoje pieniądze, a mówisz, że szukasz więcej niż kilku miesięcznie, 30-35 30 mg oxy to nie tylko kilka tabletek. W przypadku bólu jest to 120-140 tabletek, których lekarz nie da ci, chyba że masz raka lub coś równie poważnego. A jeśli chodzi o cenę, jeśli znajdziesz prawdziwe oxy 30 tańsze niż 31 USD za pigułkę, jeśli kupisz je luzem, daj mi znać, bo sam mógłbym je kupić i sprzedać potrzebującym. 930 dolarów brzmi jak dużo za 30 tabletek, dopóki nie rozbijesz tego i nie wykonasz matematyki w porównaniu do tego, co zwykle można znaleźć z hydrosami prawie wszędzie. Jeśli jesteś zainteresowany, przyjdź do mnie w środę

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Jeśli masz trudności ze znalezieniem jednego tutaj, może sprawdź rynki DrugHub lub Archetyp. Można je znaleźć na daunt(dot)link. Zawsze weryfikuj swoje strony internetowe

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dzięki za odpowiedź. Nie rozumiem... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Czy masz zainstalowany tor?

Strona to daunt.link
Znajdują się tam rynki

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Proszę, bądź ostrożny, ilość podrobionych tabletek w darknecie jest oszałamiająca, a niektóre są wręcz niebezpieczne

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Wszystko, co znajduje się w tej sekcji, można kupić bez ryzyka bycia oszukanym.
Wybierz kraj lub region i otrzymaj to, co zamówiłeś.
Istnieją również opio: hydrokodon, metadon, OXY