Jeśli kupiłeś moje oxy 30 w cenie hurtowej, która zwykle wynosi 30-35 tabletek miesięcznie, zapłacisz 31 $ za sztukę. Dzieląc na 4, masz cztery 7,5 mg oxy i po 31 USD za sztukę płacisz 7,75 USD za każde 7,5 mg. Kupując 30 moich 7,5 kropli luzem, czyli po 10 za sztukę, płacisz 10 USD za każde 7,5 mg hydros. Mogę przekazywać oferty, które dostaję, i dostaję lepszą ofertę na oxy. 30 tabletek oxy to jak kupowanie 120 tabletek 7,5 mg na miesiąc, a są one silniejsze i tańsze niż 7,5 mg hydros. Zasadniczo można uzyskać od 120 do 140 tabletek oxy 7,5 mg miesięcznie za 2,25 USD taniej niż za 7,5 mg hydros. W ten sposób dostajesz więcej za swoje pieniądze, a mówisz, że szukasz więcej niż kilku miesięcznie, 30-35 30 mg oxy to nie tylko kilka tabletek. W przypadku bólu jest to 120-140 tabletek, których lekarz nie da ci, chyba że masz raka lub coś równie poważnego. A jeśli chodzi o cenę, jeśli znajdziesz prawdziwe oxy 30 tańsze niż 31 USD za pigułkę, jeśli kupisz je luzem, daj mi znać, bo sam mógłbym je kupić i sprzedać potrzebującym. 930 dolarów brzmi jak dużo za 30 tabletek, dopóki nie rozbijesz tego i nie wykonasz matematyki w porównaniu do tego, co zwykle można znaleźć z hydrosami prawie wszędzie. Jeśli jesteś zainteresowany, przyjdź do mnie w środę