Looking for a vendor Prekursory MDMA całkowicie legalne w USA?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Szukam alternatyw dla estrów i soli glicynianu pmk, a w Stanach Zjednoczonych są one obecnie obserwowane w jakiejś formie, od ściśle nielegalnych do znajdujących się na specjalnej liście nadzoru. Są znane, a dla moich potrzeb bezpieczeństwa jest to problem.

Tak więc niedawno umieścili te chemikalia na specjalnej liście nadzoru;

2-(1,3-benzodioksol-5-ylo)-3-oksobutanian metylu (MAMDPA; MDMAPA).

Zastanawiam się, czy ktoś ma wersję etylową tej substancji chemicznej.

Istnieje również niekontrolowany prekursor amfetaminy analogiczny do MAPA, ale uważam, że MGPA lub 3-okso-4-fenylobutrynian metylu jest całkowicie legalny w USA, podobnie jak 3-okso-4-fenylobutrynian etylu.

Zastanawiam się, czy dostępna jest wersja metylenodioksylowa 3-okso-4-fenylobutrylanu metylu lub odmiana etylowa.

W przeciwnym razie, jeśli są jakieś nowe, legalne w USA chemikalia, jestem na nie otwarty. Jeśli ktoś mógłby wskazać mi właściwy kierunek, byłoby wspaniale! Dziękuję!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Żaden z nich nie jest "całkowicie legalny" w USA na mocy ustawy o analogach. Najbardziej nisko kluczowym prekursorem mdma jest Sassafras albilum. Jest on szeroko dostępny we wschodnich Stanach Zjednoczonych 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
To bardzo dobra uwaga. Wydaje mi się, że patrzę na rzeczy, które podlegają ustawie o analgezji, ponieważ wydaje się, że nie jest ona często wykorzystywana do ścigania. Mocno szary obszar, jeśli to ma sens.

Więc to w pewnym sensie stawia moje myślenie na głowie

Sassafras występuje nie tylko na wschodzie, ale także na południu i środkowym wschodzie. To bardzo wygodne dla chemii na skalę osobistą. To i wanilia lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Cóż, jest to prawo federalne, co oznacza, że musiałbyś zostać oskarżony przez Dea, a w przypadku przekonania byłyby to zarzuty federalne i więzienie federalne. Nie liczyłbym jednak na to, że lokalna policja NIE zadzwoni do nich, jestem prawie pewien, że tak.

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
28
spójrz na syntezę własnego mdp2p. możesz zacząć od etylowaniliny