- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 69
Szukam alternatyw dla estrów i soli glicynianu pmk, a w Stanach Zjednoczonych są one obecnie obserwowane w jakiejś formie, od ściśle nielegalnych do znajdujących się na specjalnej liście nadzoru. Są znane, a dla moich potrzeb bezpieczeństwa jest to problem.
Tak więc niedawno umieścili te chemikalia na specjalnej liście nadzoru;
2-(1,3-benzodioksol-5-ylo)-3-oksobutanian metylu (MAMDPA; MDMAPA).
Zastanawiam się, czy ktoś ma wersję etylową tej substancji chemicznej.
Istnieje również niekontrolowany prekursor amfetaminy analogiczny do MAPA, ale uważam, że MGPA lub 3-okso-4-fenylobutrynian metylu jest całkowicie legalny w USA, podobnie jak 3-okso-4-fenylobutrynian etylu.
Zastanawiam się, czy dostępna jest wersja metylenodioksylowa 3-okso-4-fenylobutrylanu metylu lub odmiana etylowa.
W przeciwnym razie, jeśli są jakieś nowe, legalne w USA chemikalia, jestem na nie otwarty. Jeśli ktoś mógłby wskazać mi właściwy kierunek, byłoby wspaniale! Dziękuję!
Tak więc niedawno umieścili te chemikalia na specjalnej liście nadzoru;
2-(1,3-benzodioksol-5-ylo)-3-oksobutanian metylu (MAMDPA; MDMAPA).
Zastanawiam się, czy ktoś ma wersję etylową tej substancji chemicznej.
Istnieje również niekontrolowany prekursor amfetaminy analogiczny do MAPA, ale uważam, że MGPA lub 3-okso-4-fenylobutrynian metylu jest całkowicie legalny w USA, podobnie jak 3-okso-4-fenylobutrynian etylu.
Zastanawiam się, czy dostępna jest wersja metylenodioksylowa 3-okso-4-fenylobutrylanu metylu lub odmiana etylowa.
W przeciwnym razie, jeśli są jakieś nowe, legalne w USA chemikalia, jestem na nie otwarty. Jeśli ktoś mógłby wskazać mi właściwy kierunek, byłoby wspaniale! Dziękuję!