Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Poszukuje europejskiego chemika produkującego amfetaminę na swoje potrzeby

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cześć, cieszę się, że znalazłem to forum. Byłem bardzo aktywnym użytkownikiem forum dread speed, ale odkąd przestało ono działać, ja również zostałem odcięty.

Nie jestem pewien, czy to właściwa tablica i czy takie posty są w ogóle mile widziane, ale zdecydowałem się napisać ten post, ponieważ jest to coś, co chodziło mi po głowie od dłuższego czasu i wygląda na to, że jest to najbardziej odpowiednie miejsce, aby zapytać.

Jestem długoletnim użytkownikiem amfetaminy i potrzebuję stałych dostaw około 100g na 1-2 miesiące.
Szukam kogoś, kto produkuje amfetaminę z pierwszej ręki i co najważniejsze, sam ją spożywa. Szukam osoby, która dołoży wszelkich starań i jest wystarczająco namiętna i wymagająca, aby wyprodukować doskonały, czysty i ostatecznie bezpieczny do spożycia produkt przede wszystkim na własne potrzeby, stosując wysokie standardy w stosownym zakresie.

Jak już wcześniej wspomniałem, jestem wieloletnim użytkownikiem amfetaminy, nigdy nie brałem leków na receptę itp. W ostatnich latach jestem świadkiem niesamowicie dziwnych rzeczy w większości tego, co pozyskuję i nie będę kłamał, że stałem się coraz bardziej podejrzliwy i paranoiczny w stosunku do większości rzeczy, które dostaję w swoje ręce, zwłaszcza biorąc pod uwagę, jak piekło przegrało z farmaceutykami, a najlepszym najnowszym przykładem są wysoce wątpliwe zastrzyki z terapii genowej i to, co agencje trzyliterowe i inni agenci transhumanistycznej agendy próbują coraz bardziej wpychać do naszych ciał.

Poza tym w ciągu ostatnich dwóch lat złożyłem ponad 30 zamówień i wciąż nie znalazłem wiarygodnego dostawcy. Żaden europejski sprzedawca, w tym znani i wysoko cenieni, tacy jak GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK i inni, nie wydawał się mieć żadnej spójności, co doprowadziło do niekończącej się konsumpcji zasadniczo przypadkowej i prawie zawsze niesamowitej toksycznej substancji przez długi czas. Nawet dokładne mycie dużą ilością gorącego bezwodnego acetonu wydaje się już nie wystarczać, ponieważ najwyraźniej większość wypełniaczy / pozostałości w dzisiejszych czasach nie jest rozpuszczalna w acetonie i nie mam innego wyjścia, jak tylko powodować ciągłe codzienne spustoszenie w moim żołądku i jelitach. Pod skórą wyrosło mi również kilka zakrzepów przypominających kulę, które z pewnością są spowodowane codziennym spożywaniem ostatniej amfetaminy, którą mam pod ręką. Jest to coraz bardziej niepokojące w miarę upływu czasu i spożywam wszelkiego rodzaju przypadkowe chemikalia przez dłuższy czas, dlatego zdecydowałem się pociągnąć za spust i napisać ten post, ponieważ od dłuższego czasu jestem w tak rozpaczliwej sytuacji.

Jeśli istnieje jakikolwiek chemik w Europie, który produkuje względnie skromne ilości na potrzeby własne lub swoich wewnętrznych kręgów, proszę o kontakt ze mną w jakikolwiek możliwy sposób, jeśli jesteś skłonny dostarczyć mi bezpieczną do spożycia amfetaminę. Proszę, nie zrozum mnie źle, nie szukam zwykłego sprzedawcy, ale osoby, z którą możemy nawiązać bliską i długoterminową przyjaźń i szczerze pomagać sobie nawzajem w możliwy sposób. Obecnie nie jestem w stanie zapłacić hojnego dodatku, tak jak mam na to ochotę, ale jestem wdzięczną i lojalną osobą i mam nadzieję, że będę w stanie odwdzięczyć się za tę niesamowitą przysługę w taki czy inny sposób w przyszłości...

Dzięki za przeczytanie, mam nadzieję, że ten post trafi do właściwej osoby.
W każdym razie, niech Bóg was błogosławi.
Trzymajcie się

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,916
Deals
666
Zobacz wszystkie ogłoszenia w BB Market. Znajdziesz tam producentów amfetaminy. Z reguły producenci nie mają zbyt wiele czasu na szukanie takich postów na forum. Postaraj się na własną rękę znaleźć dostawcę.
Jeśli ktoś oferuje ci zakup czegoś w pierwszej kolejności, to z 99% prawdopodobieństwem jest oszustem

Status
Not open for further replies.