Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 15 Points 8 Sep 10, 2024 #1 Mam 2 różne partie amfetaminy, z których jedna jest silniejsza, a druga słabsza, czy mogę je zmieszać w jedną i jak to zrobić, aby jej nie zniszczyć?
Mam 2 różne partie amfetaminy, z których jedna jest silniejsza, a druga słabsza, czy mogę je zmieszać w jedną i jak to zrobić, aby jej nie zniszczyć?
J Jimmyjohn48 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 6, 2024 Messages 33 Reaction score 6 Points 8 10 Sep #2 Rozpuszczenie w wodzie destylowanej i odparowanie w celu przywrócenia byłoby bardzo dobrym sposobem Upvote 0 Downvote
Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 15 Points 8 10 Sep #3 Przepraszam za kłopot, ale ponieważ jestem początkujący, czy chciałbyś wyjaśnić lepiej lub jeśli nie jest to problem, czy mogę cię wysłać, jeśli masz czas, aby uzyskać kroki, jak to zrobić, bardzo dziękuję. Upvote 0 Downvote
Przepraszam za kłopot, ale ponieważ jestem początkujący, czy chciałbyś wyjaśnić lepiej lub jeśli nie jest to problem, czy mogę cię wysłać, jeśli masz czas, aby uzyskać kroki, jak to zrobić, bardzo dziękuję.