Witam wszystkich! Na wielu forach jest wiele informacji, rozmów i luźnych, wiarygodnych syntez omawiających użycie 2 konkretnych odczynników, ale potrzebuję czegoś obiektywnego.
Szukam tego "złotego standardu" syntezy, z którym wszyscy odnoszą sukcesy, używając borohydryku sodu i chlorku miedzi.
Czy mogę po prostu podążać za
BBexperts na jego wideo dotyczącym amfo-redukcyjnego aminowania? (Ten szczegółowo opisujący użycie NaBH4 +CuCl2 ), ale zamiast tego użyj 2,5 DMNS jako substytutu dla pN2P>amfetaminy.
Czy taki układ pozwoli uzyskać właściwą, wydajną redukcję
2,5 dimetoksyNS> 2C-H? jeśli chodzi o procedury i rozpuszczalniki)?
jaki rozpuszczalnik (rozpuszczalniki) są tutaj najlepsze? Niektórzy mówią, że bezwodny. Niektórzy mają wodę i alkohol. Niektórzy mówią, że bez metanolu. Rozumiesz, o co mi chodzi. Internet potrzebuje solidnego praktycznego opracowania.
Jest mnóstwo syntetyków "sprowadzających się" do argumentów. "Albo próbowałem tego i dostałem to. To może działać, ale". I tak dalej.
obiektywny? Nie.
Mógłbym być tak błogosławiony, aby usłyszeć szept" jaki jest "złoty standard" pocałowany przez Jezusa, pieszczony przez Buddę syntezatora? "
(Proszę, żadnych syntezatorów molestowanych przez Moroniego. )
Mam już tego dość.
dużo miłości ludzie.
Twój wkład zostanie przyjęty z wdzięcznością.
trzymaj się,
JesusTits.
Szukam tego "złotego standardu" syntezy, z którym wszyscy odnoszą sukcesy, używając borohydryku sodu i chlorku miedzi.
Czy mogę po prostu podążać za
BBexperts na jego wideo dotyczącym amfo-redukcyjnego aminowania? (Ten szczegółowo opisujący użycie NaBH4 +CuCl2 ), ale zamiast tego użyj 2,5 DMNS jako substytutu dla pN2P>amfetaminy.
Czy taki układ pozwoli uzyskać właściwą, wydajną redukcję
2,5 dimetoksyNS> 2C-H? jeśli chodzi o procedury i rozpuszczalniki)?
jaki rozpuszczalnik (rozpuszczalniki) są tutaj najlepsze? Niektórzy mówią, że bezwodny. Niektórzy mają wodę i alkohol. Niektórzy mówią, że bez metanolu. Rozumiesz, o co mi chodzi. Internet potrzebuje solidnego praktycznego opracowania.
Jest mnóstwo syntetyków "sprowadzających się" do argumentów. "Albo próbowałem tego i dostałem to. To może działać, ale". I tak dalej.
obiektywny? Nie.
Mógłbym być tak błogosławiony, aby usłyszeć szept" jaki jest "złoty standard" pocałowany przez Jezusa, pieszczony przez Buddę syntezatora? "
(Proszę, żadnych syntezatorów molestowanych przez Moroniego. )
Mam już tego dość.
dużo miłości ludzie.
Twój wkład zostanie przyjęty z wdzięcznością.
trzymaj się,
JesusTits.