Question Wysoce żrąca amfetamina o lekko czerwonym zabarwieniu

aktor

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Cześć, mam trochę amfetaminy i jest zupełnie inna od tego, co kiedykolwiek widziałem, jest bardzo żrąca i wysycha wieki.
pali się zbyt długo i pachnie trochę trudno opisać, działa idealnie, ale spalanie jest bardzo złe, myślę, że pH jest zbyt wysokie
ale jestem kompletnym noobem w chemii, czy ktoś ma pomysł, co jest z tym nie tak lub jak mogę się tego dowiedzieć, przepraszam za zły opis, ale nie jest to mój ojczysty język

Bigballen

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Chociaż zwykle się z tym zgadzam, metamfetamina wyrządziła więcej szkód niż amfetamina.

• Like
Reactions: vis

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
154
PH twojej amfetaminy jest bardzo niskie, a amfetamina jest bardzo żrąca i nabrała tego czerwonego koloru, Zasadniczo chemik nie zrobił tego dobrze i drastycznie obniżył pH podczas siarczanowania wolnej zasady i dlatego ma ten agresywny kolor i zapach, wszystko to jest spowodowane słabym tworzeniem się siarczanów i nadmierną ilością kwasu. (sulfatar nie dopuszcza błędów). Po prostu unikaj spożywania nadmiernie utlenionego produktu, ponieważ w przeciwnym razie łatwo jest uszkodzić organizm z taką prędkością.