Es no savas puses sniedzu savu ieguldījumu, ko pārzinu šajās jomās. Runājot par gaisa transportu, to izmanto ļoti maziem daudzumiem, ne vairāk kā 10 kg, un tas arī ir loģistikas murgs, turklāt ir daudz mainīgo lielumu, muitas suņu un viena un tā pati atbildīgā persona.
Tagad ar kravas lidmašīnām ir specifiski gadījumi, kad kravas lidmašīnās pēc kontroles iziešanas un pēc visu pārbaužu iziešanas, kad lidostā un uzņēmumā ir cilvēki, var būt pārbaude, ko veic pati aviokompānijas drošības dienesta darbinieki, ierodas un piespiež izkraut preces, lai pārbaudītu, vai tajās nav ievests kokaīns. Ar kuģi tas ir lēnāk, bet efektīvāk. Šeit ir vairāki. Viena no šīm metodēm ir darīt to ar pārsteigumu, proti, uzņēmuma konteiners tiek atvērts un apbalvots. Tas tiek piekrauts ar koferiem 20 līdz 25 kg, un parasti tie ir 300 līdz 500 kg maksimāli. vairāk nekā jebkas cits, jo, ja ir panākta tikai izbraukšana, tad ierašanās ostā ir jābūt kontaktam, lai zinātu, vai šis konteiners dodas uz pārbaudi, tie ir 3 krāsas - oranža, zaļa un sarkana, šeit spēlē arī cits faktors, ir pārāk daudz konteineru, kas ierodas uz viena kuģa, un ir pilnīgi neiespējami tos visus pārbaudīt, tāpēc šis ir visvairāk izmantotais veids jūras līmenī, neskaitot visas daudzās citas, kas ir. Tomēr pat tad mums jāpatur prātā, ka daži celtņi var noteikt konteinera lieko svaru, tāpēc tas pievērš uzmanību. To ir vieglāk noteikt no 500 nekā no 300. Piemēram, 300 ir vajadzīgi, lai sagatavotu kravas automašīnu iebraukšanai, izceltu koferus un izbrauktu no ostas.
No otras puses, klīst baumas, ka konteineri, par kuriem ir pilnībā samaksāts, tiek iekrauti un izkrauti normāli kā jebkuri citi, bet šeit jau runa ir par daudzumiem no 1 līdz 10 tonnām. Tiesa, es nezinu, vai tas eksistē vai ne, bet noteikti maksā īstajiem, ļoti īstajiem cilvēkiem. Šīs līnijas tiešām pastāv.
Tāpēc es dodu priekšroku izplatīšanai jau galamērķī par labu vairumtirdzniecības cenu (ja kādam ir krājumi Spānijā, es būtu ieinteresēts) Nobeigumā jāsecina, ka lielus daudzumus vienmēr labāk sūtīt pa jūru, jo ar lidmašīnu nav iespējams apstrādāt lielus daudzumus. Šī ir ļoti plaša tēma, par kuru var runāt ļoti ilgi. Ceru, ka mana informācija jums patīk, sveicieni visiem.