Man šajā ziņā vislabāk noder vietējie kontakti, bet varbūt ne jums. Es iepirktu no vietām, kas iepērk un atjauno rūpniecisko procesu iekārtas. Daudzkārt viņi mīl skaidras naudas darījumus, jo ir iegādājušies lielas partijas izsolēs no slēgtām ražotnēm, un ne viss inventārs ir uzskaitīts.
Ja vēlaties kļūt nopietns, būtu prātīgi galu galā pašam kļūt par vienu no šiem piegādātājiem vai iecelt kādu šajā amatā. Patiesībā tas ir diezgan labs bizness. Jūs atradīsiet lielas izsoles, kas ir uzskaitītas, un tās ļaus jums veikt iekārtas apskati, lai pēc tam pieteiktu piedāvājumu. Mans puisis interesējās par ģeneratoriem, un uz laboratorijas stiklu vienmēr skatījās kā uz pēcpasākumu. Tas bija gandrīz bez maksas. Es runāju par 22L, 50L kolbām, dažreiz reaktoriem, Heidolph virszemes maisītājiem utt... utt.
Daži piemēri ir LabX. Es ne vienmēr iesaku jums iegādāties no šīs vietnes, es to darīju daudzas reizes, bet es nebiju ASV, un man bija uzticami uzņēmumi, lai saņemtu.
Ar šiem puišiem, kas pārdod lietotas tehnoloģiskās iekārtas, galu galā sazinās policija, kad viņu uzņēmuma informācija tiek atrasta notvertā narkotiku laboratorijā. Jums tas ir jāpatur prātā un jābūt uzmanīgiem.
Es būtu piesardzīgs, pērkot pilnīgi jaunus reaktorus un procesu iekārtas tādās attīstītajās valstīs kā Kanāda un ASV. Es pazinu personu ar atbilstošām licencēm un reālu uzņēmumu, kas iegādājās vairāk nekā 50 000 dolāru vērtus reaktorus no Kalgari, Albertas štatā esoša uzņēmuma, un pret viņu tika veikta izmeklēšana un viņš tika arestēts. (nodarbojās ar efedrīna ekstrakciju no efedras).
Tāpēc pat "aizsegs", kā daži cilvēki uzskata, var būt ilūzija. Viņš maksāja ar bankas pārskaitījumu no sava uzņēmuma konta, un viss bija bez aizspriedumiem. Uzņēmums saņēma viņa naudu, izpildīja pasūtījumu, un informācija tika nodota policijai. Viņiem tā ir vienkārši pavediens, ko ir vērts izmeklēt.
Visdrošāk ir izpētīt tehnoloģiskās iekārtas pārtikas/kosmētikas un nefarmaceitisko produktu jomā. Pamata sajaukšanas tvertnes ir pieejamas piena/siera un kosmētikas produktu nozarē. Tās var pārveidot, lai atbilstu jūsu vajadzībām, vai arī tās var izmantot kā piegādātās. Tās tiešām nav dārgas, bet nav tik izturīgas.
Tāpēc, veicot liela mēroga darbus, jūs vēlaties izvairīties no noteiktiem "pudeles kakliņiem", piemēram, karstuma piemērošanas un darba zem spiediena, gāzes atmosfērā utt.
Tāpēc man šīs idejas par katalītisko hidrogenēšanu patiešām lielos apjomos šķiet amizantas.
Tagad par P2NP -> P2P, iespējams, ar NaBH4 vai ar Fe/HCl. Pēdējā gadījumā būs vajadzīgs siltums. Var izmantot propāna sildītāju, ja vien tuvumā nav šķīdinātāju. Ja ūdens temperatūra būs aptuveni 80C, pievienojot skābi, temperatūra tik un tā paaugstināsies.
Ja jūs pirmo reizi ieejat šajā izmēģinājuma iekārtas pasaulē, iegādājieties metāla atvērtu 220 litru mucu ar epoksīda pārklājumu, mucas sildītāju, mucas ratiņus un augšējo maisītāju. Jums būs nepieciešams arī peristaltiskais sūknis un atbilstošas caurules.
Pēc tam jums būs jāapmeklē mehāniķis un jāmēģina pārveidot augšējo daļu, lai uzlabotu atloku, kā arī atrast labāku O-veida gredzenu, kas ir ķīmiski izturīgs. Vai arī vienkārši izgatavot jaunu virsmu. Lai varētu pareizi kustināt dzelzi, sajaukšanas lāpstiņa būs jāpārklāj ar epoksīdsveķu vai jāizgatavo īpaša.
Ja nevēlaties ar to visu nodarboties, šī sistēma darbosies Al/Hg samazināšanai bez sajaukšanas.
Atkal es sāku un tas beidzas blogā.
Uzrakstiet man PM, un es jums iedošu saiti uz bungas un visiem piederumiem.